Evernote fylder 6 år og åbner Evernote Market i Europa

thumb evernote-market

Den populære note-tjeneste, Evernote, fylder i dag 6 år og åbner samtidig op for Evernote Market i Europa.

Evernote er en af de mest populære note-apps/tjenester der findes, og trods sin unge alder på kun 6 år er der mere end 100 millioner mennesker verden over der bruger Evernote til dagligt at gemme noter eller dele tegninger osv.

 – Note everything pro

Her i lille Danmark er der ifølge en netop tilsendt pressemeddelse knap en halv million brugere af Evernote, hvilket må siges at være ret flot taget i betragtning af vores indbyggertal.

Evernote har som før nævnt været igang i 6 år, og faktisk er det i dag Evernote´s 6 års fødselsdag.

 – Google keep – gratis note-app til Android fra Google

Dette fejres ved at Evernote Market, en online butik der handler med fysiske produkter, nu åbner i Europa, hvilket betyder at du nu ikke længere behøver at bestille produkter hjem fra USA, hvilket igen er lige med kortere leveringstid samt billigere fragt.

 – Populær dansk opgave-app får nye funktioner

Med Evernote kan du synkronisere dine noter mm, imellem dine produkter og platforme og Evernote til Android kan hentes via Google play og du kan tilgå Evernote market her.

En anden opgave og note-app der ud over at være dansk, også er populær, er Todoist.

Evernote Market er en online-butik, der handler med fysiske produkter, der alle sammen passer ind i Evernotes idelogi.  Alle produkter er enten håndplukket af Evernote-medarbejdere på rejser eller designet i tæt samarbejde med innovative teknologi partnere. Hvert produkt er udviklet og forfinet, indtil det matcher Evernotes ønsker til et smart og brugbart redskab, der gør hverdagen smartere og mere effektiv. 

(2) kommentarer
  1. bedste noteapp der eksisterer 8) har prøvet et hav af andre noteapps men er altid vendt tilbage til evernote 😛

Skriv kommentar
account_circle
email