Er dette Samsung Galaxy Note 4?

thumb galaxy-note-4

Billeder af hvad der godt kunne være den endnu ikke lancerede Samsung Galaxy Note 4 er dukket op på internettet.

Samsung Galaxy Note 4 er den næste mest ventede topmodel fra Samsung, og som altid har der været masser af rygter på internettet om hvad vi kan forvente af phabletten, der vil blive lanceret i september.

Der har bla. gået rygter om at Galaxy Note 4 vil bære en skærm med 3 sider, og alt imens at rygterne fyger hen over internettets techportaler, dukker der pludselig noget op som vi rent faktisk kan bruge til noget praktisk, nemlig billederne du ser her i artiklen, og umiddelbart ser de ret reelle ud.

Hvis billederne er ægte nok, ser det ud til at Samsung bibeholder det lædrede look på plastikbagsiden som også pryder Samsung Galaxy Note 3.

Siderne derimod, minder meget om hvad vi tidligere har set på Samsung Galaxy Alpha, og som på Samsung Galaxy S5, ser det ud til at Galaxy Note 4 også får pulsmåler (på bagsiden ved siden af kameraet).

Skærmen vil ifølge rygterne have samme størrelse som den nuværende Galaxy Note 3, nemlig 5.7″, og selvfølgelig Super Amoled, dog vil opløsningen være noget bedre på Note 4.

Opløsningen forventes nemlig at være på 2560 x 1440 pixels.

Salgsæsken er iøvrigt blevet lækket, og mobilen på billederne ligner til forveksling billedet på salgsæsken, hvilket gør billederne mere troværdige.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email