Dropbox integration kommer til Sony produkter

thumb dropbox-sony

Dropbox vil blive integreret i Sony´s brugerflade. 

Dropbox og Sony har indgået partnerskab, hvilket betyder at Sony vil integrere Dropbox ind i deres brugerflade på nye telefoner og tablets, således at Dropbox er installeret som default når du for første gang starter din nye Sony Xperia smartphone eller tablet op.

Dette ses f.eks på Samsungs mobiler og hvis du åbner galleriet på din Samsung smartphone kan du automatisk gemme billeder i Dropbox fra galleriet.

Hvordan det kommer til at virke på Sony Xperia produkter vides ikke endnu, men Christine Moon, der står for at integrere Dropbox i produkter, har planer om noget større end at Dropbox blot er en app vi åbner og lukker for at smide filer over i, og dette ikke kun på Sony`s produkter.

“What we want to do is do more of that,” she said. “The added value is having Dropbox integrated in a smart way. This device (a Samsung Galaxy Note 3) comes with an application that tracks my steps. What if over time because I’m prone to diabetes I want to track it over many years? What if it had a cloud component? Those are the things that we think about, what is the added value we can bring? You can see more of those integrations going forward, coming with many different partners.”

En af de første enheder der vil have Dropbox integreret i brugerfladen er den nye Sony Xperia Z3, og vi forventer at der kommer en firmware-opdatering på et tidspunkt der giver os denne nye mulighed.

Relaterede artikler:

 – Nu kan du eksportere filer til SD-kortet fra Dropbox

 – Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er klar i Danmark + vandtest 

 – Hvordan får jeg Google-søg tilbage på startskærmen af Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact?

 – Hvordan tager jeg et screenshot på Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact?

 – Sony Xperia Z3 Compact tips og tricks (video)

Kilde

(2) kommentarer
    1. Hej Thomas, på nuværende tidspunkt vides ikke mere end det der er skrevet (så har vi ihvertfald overset det, hvilket ikke skulle være første gang) men vi skal nok holde et øje åbent og opdatere sitet når der sker noget..men mon ikke at det bliver 50 GB i 2 år eller noget lignende…mener at Sony har en aftale med Box, men er ikke helt sikker 😛

Skriv kommentar
account_circle
email