Ny dansk lanceringsdato for Sony Xperia Z2 (opdateret)

Sony Xperia Z2 har været forsinket i danmark men nu har Sony Danmark udmeldt en ny lanceringsdato.

Sony Xperia Z2 er sammen med HTC One M8 og Galaxy S5 en af de smartphones vi mest glæder os til at teste i år.

Grundet den store efterspørgsel har Xperia Z2 desværre ikke kunne vise sit ansigt på de danske butikshylder som oprindeligt udmeldt, og den er derfor forsinket.

Nu skriver Michael Fahlen fra Sony Danmark til redaktionen på AppsAndroid.dk at en ny lanceringsdato er sat, og den officielle dato er nu den 5. maj 2014.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z1 Compact

Den vejledende udsalgspris er 4999 kroner, som vi tidligere har berettet om, og det vil sige at Xperia Z2 ligger sig en tand under produkter som Galaxy S5 til 5495 kroner og HTC One M8 til 5495 kroner.

Sony Xperia Z2 adskiller sig fra de to førnævnte produkter ved at have mere 3 GB RAM (SGS5 og HTC One M8 har negge 2 GB RAM), et batteri på 3200 mAh (SGS5 har et batteri på 2800 mAh og HTC One M8 et batteri på 2600 mAh), samt har den et 20.7 MP kamera.

Vi forventer at den lander på redaktionen i løbet af et par dage og vil være klar med en test i løbet af nogle uger.

Indtil da kan du læse vores test af Sony Xperia Z2 Tablet.

Husk at du altid kan få hjælp i vores forum, følge os på Facebook og Google +, samt hente vores gratis app.

Opdateret: den hurtige køber vil få et Sony Smartband med uden beregning, ligesom at Michael Jacksons nye album via Xperia Lounge kan hentes gratis fra den 12/5.

Kilde: Michael Fahlen, Sony Mobile Danmark

(16) kommentarer
 1. Stort batteri mere ram og bedre kamera. ingen grund til at overveje hverken S5 eller m8 🙂

 2. Jeg har allerede fået lov at købe den af husbonden og jeg regner med at Høy smider 6/6 efter den 8)

  1. jeg har læst med længe her inde og han er ikke ligefrem kendt for at smide stjerner efter produkterne 😛 tror ikke han har givet 6 ud af 6 stjerner en eneste gang faktisk 🙁
   med hensyn til Z2 er jeg på hvis han giver den 6 ud af 6. jeg vil ikke købe et produkt der får 4 ud af 6 mulige stjerner så 5 stjerner er grænsen.

   1. Høy skriver altid selv at vi ska læse mere end kun hans anmeldelser og det har jeg fulgt for alle anmeldelere har deres egen favoritter så bare fordi at den får gode kommentarer her er ikke det sam som at den får goe kommentarer et andet steds

 3. havde svert ved og beslutte om det sgu vær sgs5 eller z2 men jeg tror det blier z2 for det er som om at den give lit mer for penge en sgs5.

 4. glæder mig så for meget til jeres test af den. laver i ikk en unboxing please 😛 jeg ka bar ikk vente på at få den hjem 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email