Dansk lancering af ny Lumigon smartphone sidst i marts

thumb Feel-the-difference

Lumigon har annonceret at vi ser den nyeste Lumigon smartphone til et presseevent den 27. marts.

Sammen med den øvrige danske presse har vi netop fået en presse-invitation ind af døren til et event der vil blive afholdt den 27. marts af Lumigon.

Lumigon vil til eventet fremvise deres nye Lumigon smartphone.

Der er ingen oplyninger i presse-invitationen om hverken navn på den kommende smartphone, eller specifikationerne på denne, så alt hvad der nærmer sig specs er altså kun rent gætværk.

 – Lumigon T2 specs

Et opkald til Lumigons pressechef gjorde os ikke klogere på hverken navn eller specs, men et godt bud er at den ligesom forgængeren T2 kører Android, i dette tilfælde Android 4.3 (vi tror ikke at den kører Android 4.4 fra start), samt er det 100% en smartphone med understøttelse af 4G, da Lumigon tilbage i januar via deres Facebook-side bekræftede at de snart lancerede en 4G mobil.

 – Danske Lumigon T2 kan endelig købes

På billedet øverst i artiklen ser vi den kommende smartphone, og da Lumigon har valgt at placere den under dryppende vand, går vi ud fra at den vil være støv og vandtæt i en mild grad. Vores bud er at den ikke er IP58 klassificeret som f.eks Sony Xperia Z1 Compact, men muligvis IP55/56 klassificeret, hvilket betyder at den kan tåle at der bliver sprøjtet vand på den.

Vi tænker at hvis den havde været f.eks IP58 klassificeret, at Lumigon istedet ville droppe den i en balje vand, men dette er kun spekulationer.

Rammen er i alumium og hvis i sammenligner billedet øverst i artiklen med billedet nederst i artiklen (Lumigon T2) kan man nemt ane at der designmæssigt er ligheder.

 – Hvad er IP-klassificering?

Den nye Lumigon, der måske kommer til at hedde T3 eller T2 4G (dette er kun gætværk) kommer helt sikkert til at have nogle af de samme funktioner som T2 (se nederst i artiklen), og vi glæder os til at se hvad Lumigon har i vente for os.

Lumigon er for nye læsere et ukendt navn, men vi har faktisk skrevet rigtig mange artikler om firmaet der har dansk oprindelse og derfor (i vores øjne) skal have alt den presseomtale de kan få.

 – Er Lumigon T1 mere hot end Megan Fox?

Lumigon har lavet to smartphones, begge med Android, hvoraf den første (Lumigon T1) aldrig nåede ud til folket, og de havde igennem længere tid besvær med at få T2 færdig.

Når lanceringen for den nye smartphone er skudt afsted den 27. marts er det altså Lumigons tredje smartphone vi kommer til at høre om.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret, og i kan med fordel hente vores gratis app eller følge os på Facebook eller Google +.

Lumigon T2

lumigon t2

Kilde: Lumigon

(8) kommentarer
  1. Nogle gange kan jeg finde nogle af jeres historier på andre hjemmesider og det er da mærkeligt at den her ikke er taget op af andre. Der er slet ikke noget om den andre steder. Havde håbet på at jeg ku finde specs 😛

  2. har haft t2 imellem hænderne og den er altså lækker 🙂 ku godt købe hvis prisen er rigtig

  3. designet er ret fed men hvis de kun har gjort såen at den ka tål lidt vand og ikk som sony gør så er det ikk noe for mig 8)

Skriv kommentar
account_circle
email