Danske Lumigon T2 kan endelig købes

Langt om længe ser det us til at den dansk-udviklede Lumigon T2 smartphone kan erhverves.

Havde i glemt den, for det havde vi næsten. Lumigon smartphonen der først blev annonceret og senere kasseret uden nogensinde at blive lanceret, måske bedre kendt som Lumigon T1 (klik på liket herunder for at se Lumigon T1…og endnu bedre, Megan Fox).

 – Er Megan Fox lige så hot som Lumigon T1?

Efter kasseringen af Lumigon T1 fortsatte de ufotrødent (de ved vi så ikke) til Lumigon t2, der desværre efterhånden er uopdateret smartphone på næsten alle områder.

Lumigon har uskudt og udskudt, men stadig været igang, og udskudt og så endelig var specifikationerne på Lumigon T2 til offentlig skue, og senere dukkede den op i en tysk webshop

Nu er vi så her, lang tid efter, og selvom vi selvfølgelig ønsker det bedste for vores landsmænd har dog meget svært ved at tro på drømmen. 

Ihvertfald kan man ifølge Mobilsiden købe Lumigon T2 ved Expansys.dk til 4099 DKR for 8 GB versionen. 

(11) kommentarer
 1. Jeg tror den bliver alt for fed, meget anderledes, og fedt stilfuldt design, og stadig ikke halv smartphone halv tablet!
  Jeg er kørt rigtig træt i min iphone og søger noget nyt, enten lumigon eller HTC One!

  1. For de penge kan du købe LG Optimus G og stadig have 1000 kroner i puljen og en smartphone der er opdateret. Det vil være et langt bedre køb %:

 2. Hihihi 😀
  Det er jo helt til grin at de stadig tror at T2 kan blive en succes. Jeg kan intet finde ved den telefon der er opdateret og følger med tiden (ja ret mig gerne) og prisen for en mobil med en så gammel hardware burde være lavere.

 3. Men vi burde jo støtte op om sådan et projekt når det nu er dansk 😛
  Seriøst tror jeg ikke på at de kommer til at sælge mange og det er synd. Den skulle have været på gaden sidste år og jeg har da selv overvejet at købe en T2 men ikke længere.

 4. Men hvem gider at købe den nu? Specifikationer er over et år og den er outdated i størrelse 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email