Lumigon T2 endelig klar til salg…..i Tyskland…..til overpris

Lumigon-T2

Lumigons T2 smartphone kan købes via en webshop i Tyskland fra i midten af december. 

Ach so…langt om længe ser det ud til at Lumigon T2 er blevet færdiggjort, desværre vil Lumigon ikke kommentere på sagen.

Det er Version2 der er faldet over Lumigon T2 på en tysk webshop, og prisen er nogenlunde det samme som iPhone 5, nemlig godt og vel 5200 kroner. 

 – Lumigon T2 specifikationer

 – Lumigon T2 kommer sidst på sommeren

Den kommer i farven sort, og ifølge Version2 ved Lumigon ikke hvor mange kerner den Snapdragon 1,4 Ghz processor der sidder under huden på Lumigon T2, har. 

Lumigon T2 kommer desuden med et 8 MP kamera, 1 GB RAM, en skærm på 3,8″ med en opløsning på 480 x 800, samt 8 GB hukommelse.

Med tanke på de specifikationer de nye Android smartphones har i dag, så vil jeg sige at det er en overpris.

Jeg vil også advare jer om at bestille/forudbestille (hvis det er muligt) en Lumigon T2 før Lumigon finder ud af de præcise specifikationer på deres egen smartphone.

På Lumigons Facebookside havde flere fans i går smidt et link til webshoppen med Lumigon T2. Linksene er sidenhen blevet fjernet ifølge Version2.

(3) kommentarer
  1. Hahahaha 🙂 ej, nu må de da stoppe. De kan da ikke tage den pris for en designertelefon med de specs. det er samme skærmopløsning som sidste års Samsung Galaxy S 2.

Skriv kommentar
account_circle
email