Vi har ændret brugernavn og URL på Facebook og Pinterest

thumb AppsAndroid-Facebook

Da vores brugernavn på Facebook er blevet ændret virker den oprindelige URL ikke længere. 

Da jeg for 5 år siden startede AppsAndroid.dk, var det meningen at hovedsiden som hedder Androiderne.dk, skulle være mere i fokus end det har været tilfældet.

Meningen med AppsAndroid.dk var faktisk blot at det skulle være en lille blog med opdateringer hist og her, men da interessen for Android hurtigt tog til valgte jeg at “AppsAndroid.dk” var et mere passende navn end “Androiderne.dk”, og sidstnævnte blev derfor udnævnt til at være hovedsiden for AppsAndroid.dk og AppsAndroid bloggen.

Grundet dette har vi blandt andet på vores Facebookside haft brugernavnet “Androiderne”, hvilket har givet os en Facebook-URL hvor “Androiderne” er inkluderet.

 – Facebook ændrer reglerne for hvad der skal ske med din konto når du dør

Det har vi valgt at lave om på nu, og selvom at vi begynder helt forfra med at opbygge en pagerank hos Google, så har vi en idè om at dette giver et bedre indtryk og skaber mindre forvirring.

 – Hvordan logger man ud af Facebook henne på arbejdspladsen hjemmefra?

Så nu er vores brugernavn på Facebook “Appsandroiddk”, hvilket betyder at du ikke kan tilgå den URL hvor “den gamle” Facebookside var placeret.

Den nye URL er denne: https://www.facebook.com/appsandroiddk

Navnet på vores Facebookside har altid været Appsandroid.dk, og er det selvfølgelig stadig, så det primære i dette er at i ikke kan bruge den gamle URL hvis i f.eks har gemt et link eller tilføjet den til jeres bogmærker mm.

Vi har samtidig også ændret URL på Pinterest, så du fremover finder os på Pinterest her.

Du kan også følge os på Google +, Youtube eller Twitter.

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email