Facebook ændrer reglerne for hvad der skal ske med din konto når du dør

thumb AppsAndroid-Facebook

Facebook har opdateret regler for hvad der kan ses på din Facebook-konto efter at du er bortgået.

I og med at Facebook er det største sociale medie i verden er det også det med flest dødsfald blandt brugerne, dog er det nok ikke lige det første vi gør når vi slår øjnene op om morgenen, at tænke på hvad der mon sker med vores Facebook-konto når vi på et tidspunkt ligger vores mobil fra os (stiller træskoene).

Ikke desto mindre er det noget der uundgåeligt vil ske for os alle, og så er det rart at vide hvad der sker.

Op til nu har det været således at hvis en person går bort, går han/hendes konto ind i en slags “memorial-mode” hvor kun personens Facebook-venner kan tilgå kontoen og se indholdet. Det vil sige at personer der ikke er ven med den afdøde ikke vil kunne tilgå kontoen efter at pågældende er død (ligegyldigt hvordan dine privat-indstillinger har set ud).

 – Følg os på Facebook

Det er slut nu og facebook´s regler er lavet om så det fremover er muligt at kunne tilgå afdøde personers kontier, også selvom du ikke har været venner med dem da de var i live.

Det betyder at facebook IKKE ændrer på privat-indstillingerne efter du er bortgået.

Facebook skriver her at:

 Up to now, when a person’s account was memorialized, we restricted its visibility to friends-only. This meant that people could no longer see the account or any of its content unless they were Facebook friends with the person who passed away. Starting today, we will maintain the visibility of a person’s content as-is. This will allow people to see memorialized profiles in a manner consistent with the deceased person’s expectations of privacy. We are respecting the choices a person made in life while giving their extended community of family and friends ongoing visibility to the same content they could always see.

Læs også:  Ugen i Android - højdepunkter fra uge 8
Skriv kommentar
account_circle
email