Hvordan logger man ud af Facebook henne på arbejdspladsen hjemmefra?

thumb AppsAndroid-Facebook-guide

Har du glemt at logge dig ud af computeren henne på arbejdspladsen eller i skolen, er der her en hurtig guide til hvordan du kan klare det hjemme fra sofaen på to minutter.

Vi kender det sikkert alle. Du har glemt at logge af Facebook (husk at følge os på Facebook her for at blive holdt opdateret) og en af dine venner laver en statusopdatering i dit navn, for det meste en harmløs en af slagsen. desværre er der typer derude der er knap så harmløse og din konto kan i værste tilfælde blive brugt til at sende spam ud til din omgangskreds.

Heldigvis er det nemt via din Android smartphone eller tablet at styre samtlige af dine aktive logins (hvis din smartphone bliver stjålet kan du gøre det samme fra din PC).
 
 
Bare så i ikke bliver overrasket over hvor mange steder nogle af jer måske er logget på, så tænk på at i via jeres mobil alene muligvis er logget på via app og browser, i har en PC stående, måske to, og så en tablet også.
 
 • Tag din smartphone eller tablet
 • Åben Facebook app`en eller tilgå Facebook i browseren
 • Tryk på de tre streger øverst til venstre (menu-ikonet)
 • Scroll ned til du ser et tandhjul og en tekst der siger kontoindstillinger
 • Tryk på sikkerhed og du kan nu helt nederst se hvor mange steder du er logget på

Facebook-guiden

 • Tryk på aktive sessioner
 • Nu kan du administrere alle dine aktive sessioner og logge af hvor du ønsker, god fornøjelse

Du kan finde mange flere guider og tips til Android her.

facebook-1

Tak til Thomas Bigum for idèen.  

(17) kommentarer
 1. @gammelfjols du har fuldstændig ret. Mulighederne ved Google + er meget bedre end hvad Facebook kan tilbyde og så er det hele synkroniseret 🙂

 2. I skulle hellere bruge tid på at skrive om Tumbl, Facebook er på vej siger eksperterne og Tumblr bliver større en Google spår de. Så hop med på fremtidens trend og tilmeld jer. Er i på Tumblr AppsAndroid.dk?

  1. Hvem siger det??? 😮 Jeg følger ret godt med i hvad der bliver skrevet på forskellige danske nyhedssider og jeg er ikke stødt på noget sted hvor der står at tumblr bliver større???

   1. Selvfølgelig gør den da ikke det 🙂 Facebook vil altid være den største sociale medie.
    Høy, nu er Facebook jo ret relevant for Android brugere. Kunne i ikke overveje at komme med flere af den her slags guider? Hvordan blokerer man applikationer og venner osv?

    1. Jeg har lige læst at Google plus har flere brugere end Twitter og så længe Google tvinger os til at bruge det vokser det lynhurtigt så mon ikke det ender med at Google plus vinder engang?

     1. Jeg er faktisk en af dem der med stor glæde bruger google +. der er et mere stille forum end “banegården” facebook.

      især så er de features som, eksembelvis. lokal. ret geniale når man er ude og rejse. den forvander din telefon til verdens bedste interaktive rejse guide. med hjælp fra google now og er nemmere at bruge end. de mange andre ligende apps der ofte kun virker i en by eller et område.

      Google + giver en
      nem måde at finde dine billeder på. på ALLE platforme.

      Som socialt medie, for de nærmeste venner er google + også ret god. for den giver bedre mulighed for at være privat. end facebook, jeg er aldrig rigtig faldet for kvidere fuglen twitter. men google + er en rigtig god app der nok aldrig bliver det store sociale medie som den var oprindeligt tænkt som men der som billed database. og intimt medie er langt bedre end noget andet. google + er som at sætte sig uden for festen og tale på to hånds med et par af de nærmeste venner. uden at forlade festen.

     2. det anede jeg ikke at google plus kunne bruges til 😛 kunne da godt være at man skulle tjekke det ordentligt ud 🙂

 3. Jeg er logget på 11 steder. det er godt nok mange steder på samme tid 🙂 tror i godt at man kan stole på det tal? kan ikke se hvordan det skulle kunne hænge sammen 😛

  1. Det kan Være du er logget ind på et website med din Facebook konto, og så at den tæller det som et log ind selvom det er på den samme computer.

 4. Ved mig står der at jeg har en aktiv session i copenhagen hvilket jeg ikke har 😥 er jeg så blevet hacket eller hvordan?
  Det er over en måned siden at jeg var i København 8)

Skriv kommentar
account_circle
email