AppLarm – nu virker nabohjælpen på alle platforme

thumb AppLarm-dansk-Android-app

Den danske nabohjælps-applikation, AppLarm, virker nu på tværs af Android, iOS og Windows. 

Den danske applikation, AppLarm, blev lanceret for 8 måneder siden og giver mulighed for aktiv nabohjælp under f.eks indbrud, overfald, eller førstehjælp, hvis applikationen er installeret på ens smartphone.

Da Applarm blev lanceret virkede den på tværs af Android og iOS og i en netop udsendt pressemeddelse skrives der at Windows nu er tilføjet til understøttede platforme.

Det betyder i praksis at alle de store styresystemer er understøttet og har du en Android telefon kan du altså sende en alarm til naboens Windows telefon eller iPhone.

Via AppLarm kan du se hvor mange i nærområdet der har applikationen installeret (og altså hvor mange der modtager en alarm fra dig hvis uheldet er ude) og du kan via en radiusmåler selv bestemme afstanden til disse.

 – Døgnrapport – se hvad der sker i din politikreds med gratis app

AppLarm er ydermere kompatibel med hjemme GSM indbrudsalarmer og du kan koble din alarm på netværket for at sikre hurtigere udrykning fra dit lokalområde.

Netop afsluttede undersøgelser foretaget af Det Kriminal Præventive Råd afslører, at det tyvene har allermest respekt for er udsigten til at blive opdaget. Dette falder godt i tråd med en række udenlandske undersøgelser, som ligeledes peger på at op imod hvert 4. Indbrud kan undgås ved et aktivt naboskab med opmærksomme og nysgerrige naboer.

AppLarm kan hentes via Google Play og der findes en gratis version og en betalingsversion der tilbyder flere muligheder.

Du kan læse mere nyt om danske apps og spil her.

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

AppLarm-nabohjælp 

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email