Anmeldelse af Motorola RAZR MAXX

 Skærmen:

Skærmen er en Super Amoled med en ppi (pixeltæthed) på 256, hvilket ikke er overvældende meget når nyere mobiler som Samsung Galaxy S 3 ligger på 306 . Opløsningen er 960 x 540, og skærmen er god både indendørs og undendørs, og jeg kan bruge den i overskyet vejr med en lysstyrke på 40%, og stadigvæk se hvad der sker på skærmen.

Nedenunder her ser du fra venstre: HTC Desire (Amoled) – Motorola RAZR MAXX (Super Amoled) – HTC Desire HD (LCD) – Samsung Galaxy S 2 (Super Amoled Plus). Alle mobiler har en lysstyrke på 50%, og samme lysindfaldsvinkel. Det er tydeligt at selvom dette ikke er en decideret skærmtest, så giver den et tydeligt indtryk af hvorvidt det er muligt at se hvad der sker på skærmen.

Læs også: Skærmduel imellem Motorola RAZR MAXX, HTC Desire, HTC Desire HD, og Samsung Galaxy S 2

 Tryk for at zoome

Motorola_RAZR_MAXX_vs_Desire_vs_Desire_HD_vs_Galaxy_S_2_test_8 Motorola_RAZR_MAXX_vs_Desire_vs_Desire_HD_vs_Galaxy_S_2_test_7
Motorola_RAZR_MAXX_vs_Desire_vs_Desire_HD_vs_Galaxy_S_2_test_2 Motorola_RAZR_MAXX_vs_Desire_vs_Desire_HD_vs_Galaxy_S_2_test_12

Den høje opløsning gør at alt står knivskarpt på den 4,3″ store skærm, og farver er gengivet dybe og flotte. 

Det er ikke altid at skærmen lige reagerer lige hurtigt hver gang jeg snitter den, men med mente i at Motorola RAZR MAXX vil blive opdateret til Android 4,0 Ice Cream Sandwich, så kan det være at det løser sig når det sker. 

Praksis og konklusion:

En af de ting vi ikke har været inde på endnu, og som taler for at købe Motorola RAZR MAXX, er det store batteri. Jeg har aldrig, før nu altså, oplevet at kunne klare en hel dag på en enkelt opladning.

Andre medier har kaldt mobilen for et batteri monster, og det må man sige at den er. Da det er den første mobil jeg har haft i hænderne med et batteri på den størrelse, er det svært at sammenligne batteritiden med noget som helst. ÈN ting er dog sikkert. Motorola RAZR MAXX holder batteri noget længere end nogen anden Android mobil in the whole wide world.

Det er nemt at tilslutte din mobil til din PC`er og via Motocast synkronisere dine billeder og filer. Du har også mulighed for at tage en backup af din mobil og gemme på SD-kortet.

Motorola RAZR MAXX har ikke haft et eneste forceclose i de 14 dage jeg har brugt den som standard mobil, og selvom den ikke kører helt flydende, eller altid reagerer på min berøring, så er det en stabil smartphone du godt kan bruge som vækkeur (da den ikke forecloser vil den vække dig).

Den kører ikke altid lige flydende når du åbner og lukker dine applikationer, så en update til ICS er savnet.

Motorola har med en ny funktion, “smarte handlinger”, givet os mulighed for at lade vores mobil gøre hverdagen lettere. Du kan f.eks indstille 3 faktorer der så udløser at mobilen skal slukkes osv. Virkelig godt tænkt….

Link til mobilvisning

Du har knap 4 GB ROM (til apps), og knap 8 GB intern hukommelse. Hvis du har brug for mere intern hukommelse kan du smide et SD-kort i.

Kameradelen var vi ikke helt tilfreds med, men jeg må sige at jeg er positivt overrasket på næsten alle andre områder. Da Motorola RAZR MAXX ikke kommer med vildt meget bedre hardware end sidste års flagskib fra HTC, HTC Sensation, havde jeg ikke de store forventninger til den, men jeg er positiv overrasket. Faktisk er jeg så positiv overrasket at det her er en af de få Android mobiler jeg har haft til test som jeg ikke vil af med igen.

En smart feature er, at hvis f.eks et spil har kørt i baggrunden i et stykke tid (så vidt jeg kan se, så er det 45 minutter), så kommer der en popup der siger til dig at spillet står og sluger batteri, samt spørger om du vil slukke det.

GPS, Wifi, og 3G fungerer fint, dog er signalet på Wifi lidt svingende.

Benchmak 5 gange udført med Linpack gav en gennemsnitlig score på 51.879

Det faktum at den kan erhverves uden abbonnement for ca. 3700 kr, at den bliver opdateret til ICS, skærmen er en Super Amoled, og batteriet er det største ever i en Android mobil, gør at den er pengene værd. Batteriet er, for at sammenligne med en anden topmodel, større end det der sidder i Samsung Galaxy Note 2, trods at Note 2 kommer med en noget større skærm.

Min vurdering: 4/5

Til prisen (3700): 4,5/5

Tryk for at zoome 

Motorola_RAZR_MAXX_test_6 Motorola_RAZR_MAXX_test_8
(14) kommentarer
  1. Hej Jeg har en arbejds kollega som jeg har anbefalet Motorola Razr Maxx bla efter at have læst denne fine anmeldelse 🙂 Men jeg mente at den ville få JB 4.1 version, har det noget på sig eller er jeg gået helt galt i byen ?

  2. [quote name=”hannaa”]Har HTC Desire ikke en SLCD?[/quote]
    Jo, hvis du køber den nu så har den. Da HTC lancerede den kom den med Amoled, og jeg var heldig at få et eksemplar som en af de første, før efterspørgslen på Amoled blev for stor, og HTC blev nødt til at bruge SLCD 🙂

  3. Rigtig god test atter en gang 🙂 Hvorfor holder den så lang tid batteri? bare fordi det er større eller noget andet?

Skriv kommentar
account_circle
email