Anmeldelse af Motorola RAZR MAXX

Medier:

Kameraet har en rigtig fed brugerflade, hvor der er mulighed forhurtigt og nemt at skifte fra kamera til video, eller fra front-kamera til kameraet bagpå. Det er ydermere virkelig hurtig til at tage billeder….desværre nok lidt for hurtig i de fleste tilfælde. Ud af 20 billeder kan jeg bruge de 4 af dem, og det er en dårlig forretning må man side. Billeder af biler der holder parkeret, eller i det hele taget ting der ikke bevæger sig er ikke noget problem, og der vil jeg gå så vidt at sige at billederne er brugbare, til tider endog gode. Problemet opstår hvis der er den mindste bevægelse. Motorola RAZR MAXX fokuserer simpelthen for hurtig, og rigtig mange billeder bliver slørede og ubruelige.

Video-optageren kan godt benyttes i nød og hvis du ikke zoomer ind, men tingene i siderne er slørede, og når der er bevægelse bliver der nærmest trukket en streg i luften efter det der nu bevæger sig.

Motorola_RAZR_MAXX_kamera_1

Motorola_RAZR_MAXX_kamera_2

Hvis du leder efter en kameramobil er det ihvertfald ikke den her. Derimod, hvis du leder efter en mobil til at se film på, så kunne det godt være du skulle overveje Motorola RAZR MAXX. Bemærk dog at det ikke er alle formater den spiser, og jeg har kun tjekket MP4 filer, men “Alvin and the Chipmunks 3” kørte bare derudaf uden afbrydelser. Den bliver ret varm hvis den bare ligger på sofaen eller du holder den tæt i hånden, men ikke mere end min nuværende Samsung galaxy S 2.

Lyden i musikafspilleren er ikke noget at prale af, men tager du et par hørebøffer på kan du nemt bruge den som din standard MP3-afspiller.

Motorola_RAZR_MAXX_test_9

UI:

Det er tydeligt at Motorola har gjort noget ekstra ud af brugerfladen på Motorola RAZR MAXX, og hvis de fortsætter i den retning skal jeg have mig en Motorola Android mobil næste gang konen giver lov (jeps, jeg er under tøflen). Brugerfladen er virkelig lækker, og Motorola har sågar sørget for nogle fede widgets til vores startskærme. 

LG er ved at lære det, det så vi jo på PRADA Phone by LG 3,0, og nu er Motorola helt sikkert ved at komme efter det når det gælder UI. Der er stadigvæk et stykke op til HTC Sense som i kender fra bla. HTC EVO 3D, men der er nogle elementer heri som HTC så til gengæld ikke har med i deres Sense. Jeg er især vild med måden Motorola har lavet deres “foretrukne” kontak-widget på. Der bliver fremvist 4 kontakter, og når du så glider fingeren ned over widgetten glider der alle dine kontakter frem i en virkelig lækker animation.

En anden widget jeg har benyttet rigtig meget, er deres “social-widget”, hvor du får updates fra de sociale medier. Det er også muligt via “universalindbakke-widgetten”, at få alle dine beskeder i en enkelt widget der ikke fylder meget på din skærm.

Når du scroller igennem dine startskærme er der et lille glimt hver gang du skifter skærm. I begundelsen var jeg ret træt af det, men når jeg så går over på min Samsung, ja så virker den helt kedelig i forhold til.

3 af de 4 ikoner i bunden af skærmen kan du skifte ud til hvilke du ønsker, hvilket er en stor mangel på HTC Sense.

Motorola RAZR MAXX test, sidste del.

(14) kommentarer
  1. Hej Jeg har en arbejds kollega som jeg har anbefalet Motorola Razr Maxx bla efter at have læst denne fine anmeldelse 🙂 Men jeg mente at den ville få JB 4.1 version, har det noget på sig eller er jeg gået helt galt i byen ?

  2. [quote name=”hannaa”]Har HTC Desire ikke en SLCD?[/quote]
    Jo, hvis du køber den nu så har den. Da HTC lancerede den kom den med Amoled, og jeg var heldig at få et eksemplar som en af de første, før efterspørgslen på Amoled blev for stor, og HTC blev nødt til at bruge SLCD 🙂

  3. Rigtig god test atter en gang 🙂 Hvorfor holder den så lang tid batteri? bare fordi det er større eller noget andet?

Skriv kommentar
account_circle
email