Anmeldelse af Motorola Defy Mini

Skærmen:

DHD_vs_Motorola_defy_Mini_vs_HTC_Desire_vs_SGS2

Da jeg første gang fyrede op under Motorola defy Mini blev jeg gladeligt overrasket over skærmen. At Motorola ikke har brugt skærmen mere end det er tilfældet, som salgsargument, er mig en gåde.

Læs også: Så god er skærmen på Motorola defy Mini.

I forhold til at prisen ligger helt nede på omkring de 1700 kr., da er det den bedste skærm jeg til dato har set på en low-end Android mobil. Farverne er gode, og du kan bruge den udendørs i overskyet vejr kun med lysstyrken på 30%, hvilket jeg syntes er ret godt.

Til mine mandefingre er skærmen dog lidt lille med sine 3,2″, og det er svært for mig at ramme tasterne rigtigt på tastaturet når jeg f.eks skriver SMS.

Skærmen reagerer ikke altid på min berøring, og især drejer det sig om låseskærmen. Tit er jeg nødt til at forsøge 3 gange før den registrerer min berøring, og i tilfælde af at jeg har tralvt er det et stort irritationsmoment. 

Skærmen er nem at tørre af for fedtfingre, og nej, det er der ikke er der ikke mange skærme der er hvis du kigger nøje efter. I mange tilfælde, medmindre du gnider virkelig hårdt, så tværer du bare fedtet ud.

Glasset er Gorilla-glas, som vi ser på de noget dyrere enheder som f.eks HTC Sensation.

På billederne fra venstre: HTC Desire HDMotorola Defy Mini HTC Desire (den version med Amoled) – Samsung Galaxy S 2

Tryk for at zoome 

Motorola_Defy_Mini_skrmtest_1 Motorola_Defy_Mini_skrmtest_2
Motorola_Defy_Mini_test_af_display_1 Motorola_Defy_Mini_skrmtest_4

 

Browseren:

Til trods for at jeg er koblet på WIFI er browseren langsom. Når jeg skal trykke på links eller scrolle websider, føler jeg tit at jeg er nødt til at bruge lidt ekstra kræfter for enten at komme videre til den ønskede destination, eller scrolle et stykke ned i en artikel. Der går ofte lidt tid efter tryk på links, før du kan se at browseren reagerer ved at vise topmenuen.

Det er nemt og simpelt at tilføje bogmærker, du kan med fordel enten hente Dolphin Browser eller Bookmark tree app for at holde lidt mere styr på dem. Dolphin Browser vil give dig en lidt bedre browser-oplevelse end den default browser på Motorola Defy Mini.

Browseren er ikke crashed en eneste gang, men den kan finde på at fryse når den indlæser store hjemmesider. Grundet skærmstørrelsen på mobilen kunne du bruge Opera Mini web-browser, som efter min mening egner sig rigtig godt til Android mobiler med små skærme, bedre end den før nævnte Dolphin Browser.

Opkald:

Et punkt jeg ikke vil bruge meget tid på, da alt virker som det skal. Dog ville jeg gerne at lyden kunne skrues højere op under samtale, samt er ringetonen ikke til at høre ude i trafikken når mobilen er i lommen midt i på en stærk trafikeret vej.

Kontaktbogen er lidt svær at danse med, det er f.eks ikke muligt at linke og synce kontakter som vi normalt er vant til.

SMS er nemt, og både ved opkald og SMS kan jeg godt lide Motorola`s brugerflade, da de ikke har pillet meget ved det. Jeg er vild med HTC Sense, men de har i flere tilfælde overdrevet brugen af det (undskyld Klintø).

(2) kommentarer
  1. Har købt en alerede og skermen er kanon. Jeg oplever også at skermen ikke reagerer, men ikke i det omfang du gør. Alt i alt er jeg tilfres med den da den har veret mejet billig.

  2. God og grundig anmeldelse, og den første på dansk hvis ikke du var klar over det 🙂 til mig er mobilen dog for low-end synes jeg.

Skriv kommentar
account_circle
email