Anmeldelse af LG Optimus One

LG Optimus specifikationer: 

 • 3,2″ kapasativ TFT skærm.
 • Android 2,2. Kan opdateres til Android 2,3.
 • Thinkfree office (opret og redigèr dokumenter).
 • Kamera på 3 magapixel, samt videoptager.
 • 512 MB RAM.
 • 170 MB ROM til installering af programmer.
 • Micro SD kort slot (understøtter op til 32 GB).
 • GSM og HSDPA. 
 •  600 MHz ARM 11 processor med en Adreno 200 GPU.
 • HTML browser.
 • Stereo radio.
 • Bluetooth, GPS, og WIFI.

lg optimus one frste billede test


 

LG Optimus One anmeldelse:

Udseende:                                                                                                                                                  lg optimus test 6          

Testmodellen jeg har fået er sort med en 3,2″ skærm. Under skærmen sidder der i midten en stor fysisk knap med “hjem” og “tilbage” knapperne. Til højnre for den hnbar vi forstørrelsesglasset (genvejen til søgefunktionen), og til venstre “menu”.

Bagpå sidder kameraet. Under bunden har vi micro USB tilslutning til strøm og data-overførsel, og på toppen 3,5 mm Jack-stik. hele telefonen er lavet i hørdt plastik med en aluminiumskant rundt om den som et bånd.

Den virker meget chomp og buttet, og er efter min mening ikke den pæneste telefon jeg har haft i hånden (husk at det er individuelt).

Bras eller….:

Alt i alt virker den solid, uden dog at kunne måle sig med HTC desire HD. Jeg kan trykke rimelig hårdt, og der er ikke noget der knager. Bagbeklædningen er noget tyndt skidt, men når den først er fastgjort på LG Optimus One så virker det som om at den godt kan tåle at blive tabt uden at gå i stykker. Når du holder den i hånden har du en fornemmelse af at det er en holdbar telefon, måske også lidt på grund af vægten, i forhold til Samsung Galaxy Ace der er lidt mere spinkel bygget.

 

Skærmen:

LG_Optimus_test_10Skærmen på LG Optimus One er en LCD-skærm på 3,2″. Skærmen har nogle pæne farver, og jeg er generelt godt tilfreds med hvordan den er at bruge både indvendig og udvendig. Det er altså hvis jeg kan se igennem det lag fedt som sidder på skærmen efter mine fingre efter en halv dags brug.

Den reagerer rimelig godt på berøring, men flere gange har jeg taget mig selv i at skulle trykke et par gange samme sted på skærmen for at få den til at reagere. 

Nederst på dine 5 hjemmeskærme har du 5 funktioner, hvilket er fedt i forhold til HTC`s 3 funktioner. Som du kan se på billedet til venstre, så fra venstre imod højre er opkald, kontakter, appdrawer, Google maps, og default beowser.

Jeg må sige at selvom jeg synes det er rart at have de genveje, så er det ligeså træls ikke at kunne skifte Google maps og default browser ikonerne ud med noget andet. Hvis du er som mig, så bruger du sjældent Google maps og har installeret Dolphin browser, og så er det jo lidt spildplads og bare til irritation at have to ikoner hængende som du ikke bruger.

Skærmen snød mig dog lidt i starten. Når du er inde i LG Optimus one, så er farverne flotte og tydelige, men på internettet er de ligeså fesne som på HTC Desire HD. Skærmtest Optimus vs Ace.

Browseren:

Browseren er udmærket. Den er ret så tæt på default Android browseren som den  Google Nexus s render rundt med, dog kører alt meget bedre på Nexus S end på Optimus One (det er ikke den samme version af browseren). Skærmen er dog for lille til at udnytte internettet, men LG Optrimus One er heldigvis god til at spotte mobilversionerne af de forskellige websider.

Igen er det samme problem med mobiludgaven af min webside, der er en error så du er nødt til at gå ind i en anden sektion via topmenuen, scrolle ned i bunden, og så skifte til standard version. Dette problem er der ikke med HTC`s browsere, men rart at jeg nu ved det og kan gøre noget ved problemet.

Flere gange har telefonen stivnet når den skal indlæse tunge websider, men generelt kører den fint.

Multimedie:

Optimus One skal ikke erhverves på grund af kameraet eller videooptager delen. Den skal erhverves på grund af at der er understøttelse af DIVx. jeg har desværre ikke haft mulighed for at afprøve dette, men de “Bernard” jeg har set på telefonen sammen med min søn kørte uden hakker, og var acceptabelt.

Billedgalleriet er også default Android billedgalleri. På grund af telefonens lidt sparsomme hestekræfter, kører det dog ikke særlig flydende hvis du har mange billeder.

Her kommer der nogle billeder taget med kameraet på LG Optimus one…jeg har lidt tekniske problemer for tiden med nogle ting. 

Skriv kommentar
account_circle
email