Anmeldelse af LG Optimus One

Opkald:

Opkaldsdelen fungerer. Du kan ringe og tale og høre og sende sms. Du kan bare ikke finde den person du vil ringe til hvis du bruger søgefunktionen. Når man er vant til HTC`s “smart dial”, så vil man ikke nøjes med mindre.

Hvis jeg vil søge eftyer “tanja” og taster T…så kommer Danny Tatoo. Nu taster jeg AN…stradigvæk kun Danny Tatoo…og J..der var hun.

Lyden er okay og man kan høre den ringer udenfor i trafikken. 

Optimus One kommer med T9 tastatur, og det fungerer fint.

 Praksis:lg optimus one test  2

LG har lagt deres egen brugerflade oven på Android, og det med succes. Der er widgets af flere forskellige slags, og det hele virker lidt let hvis du sammenligner med HTC Sense. Jeg kan faktisk rigtig godt lige deres widget. LG Optimus har 170 MB Rom til apps, så du løber tør på et eller andet tidspunkt. For at sammenligne, så er det dog 25 MB mere end HTC Desire. Heldigvis kører Optimus Android Froyo så du kan installere de apps der kan, på SD kortet. Hvis du bruger SDmove er det ret nemt. Andre low-end Android mobiler som Motorola defy Mini og HTC Wildfire S har også det problem.

LG Optimus One kører ikke glidende i dine hjemmeskærme, og ej heller når du scroller på internettet. LG har i nogle tilfælde bibeholdt Android`s zoomende effekt når der åbnes apps, og det skjuler lidt at det hele ikke går så hurtigt.

Billedet til højre: Øverst t venstre – Google Nexus S og HTC desire HD. Nederst t venstre – samsung galaxy Ace og LG Optimus One. Som du kan se er LG Optimus one ikke af de store når det kommer til displayed.

 

 

 

Tryk på billedet for at se i større format
  Ace – Optimus One – DHD
lg optimus test skrmtest

Konklusion: 

LG Optimus One er en god begynder-mobil. Èn af grundene er at du har widgets lige ud af boksen, så behøver du ikke først at kæmpe dig igennem hele Android market før du kan komme igang med at nyde din nye telefon. det eneste der mangler er en fed ur-widget.

Telefonen gør det den skal og den gør det stabilt. Den har 512 MB RAM, og det hjælper når du vil køre flere apps af gangen. Jeg vil betegne den som en telefon i middelklassen, og til prisen vil jeg enda anbefale den. Dette er ikke en LG topmodel, og hvis du leder efter en virkelig fed LG Android mobil, så tjek anmeldelsen af PRADA Phone by LG 3,0.Tastaturet er dog lidt lille på grund af skærmstørrelsen, og det vender man sig ikke til.

Med i pakken har du mulighed for at oprettetekst og regne dokumenter med Thinkfree office.

Benchmark med Linpack kørt 5 gange gav et gennemsnit på 3,883 MFLOPS.

Benchmark kørt med Quadrant 5 gange gav et gennemsnit på 411.  

Min vurdering: 2,5/5

Til prisen: 5/5

Tryk på billederne for at forstørre
lg optimus test 3 lg optimus test 4

Skriv kommentar
account_circle
email