Anmeldelse af HTC Wildfire S

 

Multimedie:

Musikafspilleren, som i kan se i videoen længere nede, vil ikke ned i landscape mode. Lyden er ikke fantastisk, nærmere rimelig, og bedre end på f.eks HTC Desire. Musikafspilleren virker fint og uden problemer ellers.

Videooptageren er ikke brugbar efter min mening. Jeg har prøvet at genstarte telefonen og diverse andre ting, men optagelserne er noget hakket hø der godt kan ses, men bestemt ikke nydes.

Kameraet er noget hurtigere til at tage et billede end det var tilfældet på HTC Desire HD, og jeg synes faktisk at det er brugbart. Billederne er okay, ikke gode, men hvis du ikke har andet ved hånden så kan HTC Wildfire S sagtens bruges som kamera hvis du bare skal se billederne på telefonen.

Spillet Fruit ninja kan spilles men det er med en forsinkelse på bevægelserne, og efter 15 minutters spil begynder det at hakke lidt.

Tryk på billederne for at forstørre dem
htc wildfire s kamera 1 htc wildfire s kamera 2

 

Opkald:

Der er smartdial som alle Android mobiler bare skal have, og lyden er rimelig når du fører en samtale. Jeg har ikke oplevet at lyden er forsvundet eller at en samtale er blevet afbrudt. eller modtage en SMS.

Jeg mener ikke at lyden kan skrues højt nok op for indkomne opkald. Ude i trafikken kan det være svært at høre telefonen ringe

Når du skriver SMS`er, eller på internettet, kan det godt gå noget tid før du kan se at dit tryk forvandler sig til et bogstav. Opkaldsdelen generelt er godkendt herfra.

UI:

htc wildfire test 3Brugerfladen er som vi kender den fra HTC, dog med den nye udgave af HTC Sense og Android 2,3 Gingerbread. Èn af de fedeste ændringer HTC har smidt i deres nye Sense, er at du nu har widgets i statusbaren. Udover det så har HTC tilføjet et par ekstra widgets til dine hjemmeskærme.

Med Gingerbread kom også deaktiveringen af en widget som kunne tænde for det mobile netværk. Heldigvis er det ikke et problem for HTC, så medmindre du har en HTC mobil kan du ikke tænde for netværket på dine hjemmeskærme.

Når du scroller igennem dine hjemmeskærme går det ikke så smooth som på en top HTC mobil, og når du åbner en app kan der godt gå et stykke tid før der sker noget. Hav i tanke at det her en mobiltelefon til 2200 kroner, og altså er ret billig.

Står der HTC på en mobiltelefon, så får du efter min mening, altid noget for pengene i forhold til konkurrende mobiler i samme prisklasse. Grunden er at HTC Sense indeholder så mange widgets og funktioner at alt bare virker “out off the boks”.

Ligesom jeg også mente i min test af Samsung Galaxy Ace, så kan jeg nogen gange undre mig over at der ikke er en anelse mere knald på HTC Wildfire S. Til tider tager det virkelig lang tid at åbne en applikation.

Konklusion:

HTC Wildfire S er en fin lille Android mobil til teenageren eller en førstegangs Androide. Dette er absolut ikke mobiltelefonen til forretnings manden eller til dig der vil have en highend Android mobil.

Tryk på billederne for at forstørre dem
   DHD, Wildfire S, Desire      Widfire,Desire,DHD
htc wildfire test 8 htc wildfire test 7

Skærmen er for lille til at være rigtig brugbar ved internet-surfing, og knapperne nede under skærmen er for små. Det samme gælder tastaturet.

Størrelsen på HTC Wildfire S er meget lommevenlig. Den kan være i en bukselomme, eller i jakken uden problemer.

Batteritiden er ikke noget særligt, faktisk synes jeg at den er meget ringe taget i betragtning ad skærmens størrelse.

3G, WIFI og bluetooth virker uden dikkedarer. GPS kan fint finde mig, af gode grunde (en forstuvet fod) har jeg ikke kunne afprøve navigationen.

HTC Sense samt Android 2,3 Gingerbread er selvfølgelig med til at forhøje værdien af den i forvejen billige Android mobil.

En lille ting her på falderebet er, at tænd/sluk knappen sidder lige der hvor du hiver bagbeklædningen af. At tænde den kræver blot et tryk i forhold til på HTC Desire HD hvor du er nødt til at holde knappen inde i et par sekunder.

Den er brugbar, den gør for det meste det den skal, dog i et noget langsommere tempo end sine storebrødre, og med lidt hakken hist og her. Da du kun har 110 MB ROM til apps, vil jeg råde dig til at kigge efter hvilke Android apps til SD kort. Det er lidt det samme problem med pladsmangel som Motorola også lavede på Motorola Defy Mini.

Min vurdering: 2,5/5

Til prisen (2200 kr.): 4/5

Benchmark med Linpack udført tre gange gav et gennemsnit på 7.467 MFLOPS.

Benchmark med Quadrant udført tre gange gav et gennemsnit på 647.

Tjek her for flere Android benchmark tests og sammenligninger.

Tryk på billederne for at forstørre dem
htc wildfire test 6 htc wildfire test 5

(13) kommentarer
 1. Et stort plus den her har i forhold til den gamle Wildfire er at den kan spille Angry Birds uden nogen slinger i valsen. Det kunne hverken den gamle eller Legend.

 2. Hvad skal jeg købe? En Galaxy Ace eller den her? Kan se at prisen er den samme, galaxy Ace har en lidt større processor men ellers er de jo næsten ens.

  1. Svært at vælge imellem de to for dig. Som altid får du masser af fede widgets med til en HTC mobil, men umiddelbart så virker Galaxy Ace lidt mere lækker og stabil (lidt). Er der nogen ting du specielt er ude efter ved en mobil?

 3. Synes klart det er god mobil til prisen…..
  Fruen derhjemme startede med Wildfire og den fungerer rigtig fint, når man tænker på, at det er en begynder smartphone (eller til børn) 🙂

  1. Som altid er vi enige 😉 Kunne jeg få dig til at køre en benchmark test på din Wildfire hvis den da stadigvæk virker? Det kræver at du kan komme på nettet, så hvis den er pakket væk er det lige meget.

 4. Fin anmeldelse. Jeg syntes mobilen ser fin nok ud,men du får jo hvad du betaler for,så den er rigtig fin til prisen.

 5. Super anmeldelse. Men forventet resultat fra den telefon, det er jo ikke ligefrem HTC’s top telefon som du selv siger, det ligger jo i den helt anden ende.

  Men til dem der bare skal have en billig smartphone og er ligeglad med dens hastighed så vil jeg også helt klart anbefale HTC’s Wildfire serie.

 6. Ret god anmeldelse synes jeg også. Du har alligevel meget med, og du skriver i detaljer hvad der er galt og godt. Når man tænker på at du ikke er journalist (eller?) så klarer du dig faktisk okay.

   1. Det var så lidt. Nej, ikke endnu jeg ved heller ikke om jeg når det. Da der er flere andre mobiltelefoner, som jeg også gerne vil have til test.

    Så mange mobiltelefoner og så lidt tid… 😆

Skriv kommentar
account_circle
email