Anmeldelse af HTC Desire HD

HTC Desire HD anmeldelse

HTC Desire HD test:

Specifikationer:

 • Netværk: 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), HSUPA, og WIFI.
 • Bluetooth: v2.1 med A2DP.
 • Micro USB i bunden.
 • Skærm: TFT kapasativ. 4,3 tommer.
 • RAM: 786 mb.
 • ROM: 1,5 gigabyte.
 • 1 ghz Qualcomm Snapdragon QSD8250.
 • 8 megapixel kamera med flash og zoom.
 • Micro SD kort: understøtter 32 gigabyte.
 • Kommer med Soundhound, det nye HTC Sense, og Locations.
 • Android 2,2 Froyo.
 • Digitalt kompass, accelerometer, og sensor til slukning af skærm under samtale.
 • FM radio og JAVA.
 • Videoformater: H263, H264, MP4, WMV9.
 • Audio formater: AAC, MP3, WAV, WMA9.
 • Video-optager med ekstra effekter for bedre billeder samt redigering.
 • GPS.

HTC_Desire_HD


Udseendet: 

Uden sammenligning er HTC Desire HD den fedeste mobiltelefon jeg nogensinde har haft i hænderne. HTC Desire HD er skåret ud i et enkelt stykke aluminium. Forneden er der et stykke gummiagtig plastik som du skal tage af for at isætte SIM og SD kort. Det er der ligeledes på siden hvor batteriet isættes. Der er ingen fysiske knapper, og det giver en god helheds-følelse. Bagpå er kameraet, og under bunden 3,5 mm Jack-stick lige ved siden ag micro USB stikket som bruges til opladning og tilslutning til computer mm. Jack-stikket burde have været placeret på toppen, da det er lidt træls at høre musik når man har den i lommen (jeg foretrækker mine mobiler med “hovedet” opad i lommen).

Med hensyn til at tage bundstykket forneden af, læs her og.

Skærmen: 

HTC Desire HD kommer med en 4,3 tommer skærm med TFT display. I starten troede alle at den kom med Super-LCD, men det viste sig at det gjorde den ikke. Se også Google Nexus S vs HTC Desire HD, eller HTC Desire vs HTC Desire HD vs Samsung Galaxy Ace, samt HTC Desire HD vs HTC Incredible S. Jeg synes at skærmen er den helt rigtige størrelse. Hvis man ikke vil se mobil-versionen af de forskellige hjemmesider, så kan det godt lade sig gøre at se desktop-versionen uden alt for meget besvær. På billederne (tryk for at forstørre) fra venstre: HTC Desire HD, LG Optimus 2X, Samsung Galaxy S 2, og HTC Desire.

HTC_Desire_HD_test_10 HTC_Desire_HD_test_11
HTC_Desire_HD_test_12 HTC_Desire_HD_test_13

Bras eller…..

Da HTC i sin tid annoncerede HTC Legend kastede de den ind i muren for at bevise at den altså godt kunne holde til det. Jeg har ikke prøvet at kaste min HTC Desire HD ind i nogen mur, men du føler virkelig at her står du med noget kvalitet. Aluminiummet giver en rigtig god og solid følelse i hånden, og der er ikke noget der knirker og knager.

Browseren: 

HTC`s egen version af Android browseren er nogenlunde. Den er forholdsvis hurtig, og den åbner store websider rimelig fint. Når du løber ind i en webside med RSS feed, registrerer browseren det og det er rart. Det er dejligt flydende at scrolle, og at zoome ind og ud fungerer bare som det skal. Alt i alt er jeg tilfreds med browseren, men der dog et par faktorer der trækker lidt ned:

 • Den har underligt nok svært ved at finde mobil-versionerne af de forskellige websider i forhold til HTC Desire og HTC Incredible S. Det er kun halvdelen der bliver vist i mobil-version.
 • Når man skifter imellem de kun fire vinduer man kan have åbne af gangen, så er der nogle fine men trælse animationer. HTC har nok gjort det fordi at det ser smidigt/lækkert ud, men jeg synes at det sænker hastigheden med et millisekund. 

Multimedie: 

Kameraet på 8 megapixel fungerer godt. Du kan fokusere på et punkt, og der er nogle ekstra muligheder for at tage billeder i sort/hvid osv. Jeg synes i forhold til mange andre, at det er ret nemt at bruge en knap på skærmen i stedet for en trackball når man skal tage et billede. Når man har taget et billede, er der mulighed for lidt redigering hvilket fungerer fint. Den største ulempe er flashen. Den overflasher alt for meget, så efter min mening er billederne nærmest ubruelige, hvis ikke du benytter det medfødte redigeringsprogram. Det kræver bare et enkelt tryk, og så bliver billedet acceptabelt. Billederne er bedre på HTC Desire HD`s skærm end på dit fjernsyn.

Se også kameratesten HTC Incredible S vs HTC Desire vs HTC Desire HD.

Video-optagelsen er jeg også nogenlunde tilfreds med. Der mulighed for at zoome (se video nedenunder), samt mulighed for at tænde flashen så du kan optage i mørke. I forhold til HTC Desire, så er lyden på optagelserne faktisk okay.

Du kan nemt se film på den store skærm. Farverne er dog ikke særlig imponerende på grund af TFT LCD displayet.

Musikafspilleren har fået et boost. Der er nogle fede animationer når man vender telefonen. Lyden er rigtig god…ihvertfald i forhold til mange andre mobiltelefoner. Der er Dolby mobile, og når du har højtalere sat til er der en fastsat equaliser som giver en rimelig lyd. Tryk på billederne for at se dem i større tilstand: 

HTC_Desire_HD_test1
HTC_Desire_HD_test2

(9) kommentarer
 1. Hvad er det der skal gøre det så svært og ligge musik ind på sin htc desire hd. den kommer ikke engang frem som et drev ,som alle andre telefoner vil gøre
  HJÆLP MIG jeg vil have musik på min telefon .

  1. Hej Tim
   Når du tilslutter mobilen til PCen, så skulle du gerne få valgmuligheden på mobilen, hvor du kan vælge “diskdrev”!!
   Hvis ikke, så kan du når den er tilsluttet, gå i indstillinger og vælg tilslut til PC!!
   Velkommen til 🙂

 2. Jeg har ikke det store behov pt. for navigation. Men det var netop derfor jeg valgte DesireHD, i de første anmeldelser fremgik det ikke at man skulle betale for navigation (offline). Men du har ret. I dag bruger jeg google navigation (men så er HTC’s købe augument jo også væk 🙂

  Min brok gik også på at der desværre (i 2010?) gik HYPE i anmeldelserne!! Da mange alligevel vælger en beskyttelse cover, er Galaxy’en mindst en lige så god telefon…

  Men jeg er da ok tilfreds med DHD,, Specielt forid dens tempo er god.

 3. Hej. Tak for et par påmindelser. Jeg har helt glemt batteri tiden, eller den ikke eksisterende. Med hensyn til navigation så er Googles eget jo gratis.
  Locations er blevet opdateret en enkelt gang, jeg er ved at prøve betalings udgaven, men må sige at Navigation(Googles),næsten altid har fungeret fint til mit behov, og det er det jeg bruger når jeg ikke kan finde hjem fra den Irske 😉

 4. Først og fremmest så er jeg enig i din konklusion, det er en fed telefon og den er smart.

  Når det så er sagt så er den også over HYPET. Og det er en farlig udvikling for HTC. Af princip køber jeg nok ikke HTC næstegang.

  1:) Skærmen er ikke den de lovede.
  2:) HTCsense.com virker ikke (efter 5 mdr.!!!!!!) dvs. telefonen kan nemt blive væk 🙂
  3.) Det er kun location der er gratis. OG ikke navigationen. Det ser også ud til at der ikke kommer opdateringer. dvs den bliver hurtigt=er forældet. Min POI i lokal området er ubrugelig. Det har de også været da jeg skulle bruge dem på ferien.(men ok principielt virker det)
  4:) Linsen på kameraet er altså langt fra…. (men det er dog brugeligt ´, videoen er faktisk ok.)
  5.) Den kan ikke holde til en hel dag SMARTphone brug. dvs batteriet er reelt for lille.

  Jeg føler jeg burde have penge for at være beta tester.

Skriv kommentar
account_circle
email