Anmeldelse af HTC Desire HD

Opkald: 

Som før sagt, så er opkald nok noget af det mindst vigtige for mig da er en af de funktioner jeg bruger mindst. Det hele virker dog fint her på DHD`eren. Statusbaren lyser under et opkald, hvilket er en fed detalje. Lyden er rimelig klar, dog kunne jeg godt have haft at der kunne skrues lidt højere op for lyden under samtaler, samt for ringetoner. Du kan snakke med DHD`eren liggende på bordet, og det fungere også udmærket.

UI:

Noget af det der gør at HTC mobiler er populære er deres Sense UI. Deres widgets er fede, og der er rigtig mange muligheder for selv at bestemme udseendet af de forskellige widgets. Derudover kan du også vælge temaer hvis du gerne vil have en træfarvet statusbar osv. HTC Desire HD kommer med det nye Sense, som gør at du kan hente en masse godt fra HTC Hub. Det er en ny tjeneste på nettet hvor du kan hente temaer og widgets mm.

HTC har sat sit eget personlige præg på interfacet og det er godt, men tungt. Noget af det fede er at du nu kan lave “quickkall”. Da trykker du på din kontakt og så popper der et lille vindue op med de muligheder der er. Det er jeg glad for. Noget andet er at du kan lave genveje til funktioner i programmerne. Det er også rigtig fedt.

Det nye HTC Sense tilbyder en masse nye funktioner. En af dem er muligheden for at finde eller låse din Android mobil over internettet. Dette virker dog ikke ordentligt endnu. 

Du får også “Soundhound” med i købet, som er en app i stil med “Shazam”. Oven i det får du Locations navigation som gør det muligt at få stemmestyret navigation offline da du kan downloade kort til hele Europa gratis til dit SD kort. Dette virker bare, og det er da fedt at få sådan en bonus med i købet.

Konklusion: 

I benchmark er HTC Desire HD langt mere overlegen end HTC Desire. I Linpack scorer jeg 25 med Desire imod 40 med Desire HD. I Quadrant er det det samme. Se eventuelt her. Det er tydeligt at DHD kan trække mere end forgængeren. Det kæmpestore minus er LCD-skærmen. Hvis du spurgte mig hvilken Android mobiltelefon du skulle købe af de to ville jeg sige du skulle købe en Desire. Jeg ville ikke bytte min DHD tilbage til min Desire, men det er af mere nørdede grunde. Jeg tror at den almindelige bruger ville blive meget skuffet over skærmen. Anyway, så har vi her at gøre med en rigtig fed Android mobil som kan trække et rimeligt godt læs. Hvis du kan leve med skærmen og størrelsen, så vil jeg anbefale den. PCAdk, her fra siden mindede mig lige om den ikke eksisterende batteritid. For det første så æder LCD mere energi end Amoled (som sidder i HTC Desire), og for det andet så sidder der et ringere batteri HTC Desire HD i forhold til HTC Desire`n. Vær forberedt på at lade op…og lade op……

Benchmark med Linpack 5 gange: 40,122 MFLOPS.

Benchmark med Quadrant 5 gange gav et gennemsnit på 1798

Min vurdering: 4/5

Til prisen (4500): 4/5

Efter denne test er HTC Desire HD blevet opdateret til Android 2,3. Videoen er med 2,3 og jeg mener ikke at det er nødvendigt at skrive testen om. I skal se bort fra personerne i statusbaren, det er ikke en del af HTC Sense, men en widget.

Tryk på billederne for at se dem i større tilstand: 

HTC_Desire_HD_test_a HTC_Desire_HD_test_b
HTC_Desire_HD_test_c HTC_Desire_HD_test_d
(9) kommentarer
 1. Hvad er det der skal gøre det så svært og ligge musik ind på sin htc desire hd. den kommer ikke engang frem som et drev ,som alle andre telefoner vil gøre
  HJÆLP MIG jeg vil have musik på min telefon .

  1. Hej Tim
   Når du tilslutter mobilen til PCen, så skulle du gerne få valgmuligheden på mobilen, hvor du kan vælge “diskdrev”!!
   Hvis ikke, så kan du når den er tilsluttet, gå i indstillinger og vælg tilslut til PC!!
   Velkommen til 🙂

 2. Jeg har ikke det store behov pt. for navigation. Men det var netop derfor jeg valgte DesireHD, i de første anmeldelser fremgik det ikke at man skulle betale for navigation (offline). Men du har ret. I dag bruger jeg google navigation (men så er HTC’s købe augument jo også væk 🙂

  Min brok gik også på at der desværre (i 2010?) gik HYPE i anmeldelserne!! Da mange alligevel vælger en beskyttelse cover, er Galaxy’en mindst en lige så god telefon…

  Men jeg er da ok tilfreds med DHD,, Specielt forid dens tempo er god.

 3. Hej. Tak for et par påmindelser. Jeg har helt glemt batteri tiden, eller den ikke eksisterende. Med hensyn til navigation så er Googles eget jo gratis.
  Locations er blevet opdateret en enkelt gang, jeg er ved at prøve betalings udgaven, men må sige at Navigation(Googles),næsten altid har fungeret fint til mit behov, og det er det jeg bruger når jeg ikke kan finde hjem fra den Irske 😉

 4. Først og fremmest så er jeg enig i din konklusion, det er en fed telefon og den er smart.

  Når det så er sagt så er den også over HYPET. Og det er en farlig udvikling for HTC. Af princip køber jeg nok ikke HTC næstegang.

  1:) Skærmen er ikke den de lovede.
  2:) HTCsense.com virker ikke (efter 5 mdr.!!!!!!) dvs. telefonen kan nemt blive væk 🙂
  3.) Det er kun location der er gratis. OG ikke navigationen. Det ser også ud til at der ikke kommer opdateringer. dvs den bliver hurtigt=er forældet. Min POI i lokal området er ubrugelig. Det har de også været da jeg skulle bruge dem på ferien.(men ok principielt virker det)
  4:) Linsen på kameraet er altså langt fra…. (men det er dog brugeligt ´, videoen er faktisk ok.)
  5.) Den kan ikke holde til en hel dag SMARTphone brug. dvs batteriet er reelt for lille.

  Jeg føler jeg burde have penge for at være beta tester.

Skriv kommentar
account_circle
email