Så er der Android Wear 5.1.1 til dit smartwatch

thumb DSC 0068

Android Wear kan opdateres.

Vi har tidligere berettet at udrulningen af Android Wear 5.1.1 var påbegyndt, og den er netop landet på mit Smartwatch 3, hvilket betyder at du også snart vil få nye funktioner og muligheder til dit smartwatch.

Én af de mest spændende nye funktioner, er muligheden for at oprette forbindelse til et wifi-netværk uden brug af telefon, hvilket betyder at du stadig vil få notifikationer selvom dit smartwatch og din mobil ikke har forbindelse til hinanden.

 – Her er de nye funktioner i Android Wear 5.1.1

Dette kræver dog at dit smartwatch har indbygget wifi-antenne (Smartwatch 3, Gear Live, Moto 360, Lg Watch Urbane).

Har dit smartwatch ikke indbygget wifi-antenne er der dog stadig en masse gode grunde til at opdatere da hele brugerfladen på Android Wear har fået et løft i den rigtige retning.

 – Dansk unboxing af Sony Xperia Z3+

En rigtig brugbar ny tilføjelse, er at, efter du har tappet på skærmen af dit smartwatch for at tænde det, kan slide til venstre for at komme til indstillinger og alle dine kontakter. Du kan herefter vælge at ringe kontakten op eller sende en besked.

Der er også tilføjet mulighed for at låse skærmen hvis du f.eks tager det af dit håndled, og vil komme ind på denne funktion i en senere artikel.

For at opdatere Android Wear skal du have forbindelse til din smartphone, og efter endt opdatering kører du altså Android Wear 5.1.1.

Tip: Du kan med fordel følge vores nyoprettede Android Wear/smartwear samlingGoogle + for at blive holdt opdateret.

Kilde: Michael Fahlen

NB: Billedet øverst i artiklen viser Google Keep på Android Wear.

Screenshot på SW3

screen

(4) kommentarer
  1. Glemte at skrive at jeg gerne ville have haft mulighed for at udskifte remmen og mindes at du skrev noget om at det godt kunne lade sig gøre på SW3 men jeg kan ikke finde det 😛 man er vel lidt doven anlagt 🙂 nemmere at spørge dig 8)

    1. Jeg er super tilfreds med uret og Android Wear bliver kun bedre. Finder lige det til dig senere…

Skriv kommentar
account_circle
email