Android Wear 5.1.1 bliver udrullet nu

thumb smartwatch-3-android-lollipop-5

Nu kommer Android 5.1.1 til Android Wear.

Google annoncerede for noget tid tilbage at Android Wear 5.1 var på vej og samtidig oplyste de at udrulningen snart ville blive påbegyndt.

For nogle dage siden, via Google forum, kom der så noget mere information om hvornår opdateringen præcis ville blive rullet ud og i skrivende stund er opdateringen allerede på vej ud til os.

Med Android Wear 5.1.1 kommer der nye funktioner og muligheder, men den mest spændende funktion (i mine øjne) er der desværre kun nogle af de nuværende smartwatches der får glæde af.

 – Android Wear samlingen

Med Android Wear 5.1.1 bliver det nemlig muligt at oprette forbindelse til et wifi netværk direkte fra uret, hvilket betyder at du stadig vil få notifikationer selvom du ikke lige har din smartphone i nærheden.

Du kan læse mere om de nye funktioner her.

For at kunne gøre brug af wifi-understøttelse kræves der at dit smartwatch i forvejen har indbygget wifi-antenne og af de nuværende smarte ure er der kun disse der har dette:

  • LG Watch Urbane (kommer med Android Wear 5.1 fra start).
  • Sony Smartwatch 3 (som jeg har håndleddet øverst i artiklen).
  • Moto 360.
  • Samsung Gear Live.

Har du ikke et af de overstående smarte ure betyder det dog ikke at du ikke skal glæde dig til opdateringen, da der stadig vil masser af nye funktioner til dig også.

 – Sony Smartwatch 3 test 

F.eks vil det være muligt at holde skærmen tændt lige så længe du ønsker det, og du kan vælge at dit smartwatch skal låse skærmen hvis du ikke har det på armen (det kan uret mærke via sensorer) eller hvis du kommer uden for Bluetooth rækkevidde.

Hot lige nu:

 – Galaxy S6 Edge Clear View cover ridser skærmen

 – LG G4 dansk unboxing

 – Samsung Galaxy S4 får Android Lollipop

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

(1) kommentar
Skriv kommentar
account_circle
email