LG G3 får snart Android 5.0 Lollipop

thumb LG

LG bliver den første globale producent der opdaterer et produkt til Android Lollipop. 

Android 5.0 Lollipop er den seneste offentlige tilgængelige version af Android, hvilket betyder at det også er Android Lollipop vi sidder og sukker efter. Sidder du med en LG G3 i hånden behøver du dog ikke at sukke længe mere.

Google lancerede i sidste måned Nexus 6 og Nexus 9, de første produkter med Android Lollipop, og sammen med lanceringen af disse blev der også fortalt at det vi alle kendte som Android L kom til at hedde Android Lollipop.

Efter lanceringen af det officielle navn var Sony hurtigt ude med at annoncere at samtlige af deres produkter i deres “Z” serie ville modtage opdateringen, og derefter var HTC klar med en liste.

Samsung har vi ikke hørt så meget fra, men vi ved dog at de arbejder på Android Lollipop til SGS5.

 – Prøv den nye Google kalender til Android allerede nu

Fra LG´s side blev der annonceret at LG G2 og G3 ville få Android 5.0, og nu skriver LG i en netop modtaget pressemeddelse at LG G3 vil blive den første smartphone fra LG, ja faktisk nok den første smartphone i det hele taget, der vil modtage opdateringen til Android Lollipop.

Udrulningen er allerede begyndt i Polen og LG regner med at vi i Norden får Android Lollipop til LG G3 i December.

 – Hvad får vi med Android 5.0 Lollipop?

Herunder et uddrag fra pressemeddelsen:

 

LG Electronics er nu begyndt med udrulningen af den eftertragtede opdatering, Android 5.0 Lollipop, for LG G3 på det europæiske marked. Polen får opdateringen først med start i anden uge i november, hvilket betyder, at LG er den første globale smartphone-fabrikant, som leverer Lollipop-opdateringen. I Norden forventes opdateringen at blive rullet ud til LG G3 i løbet af december. LG vil desuden snart offentliggøre et skema for opgraderinger af andre modeller.

Den seneste version af Android har mange forskellige forbedringer, blandt andet et nyt designsprog med større dybde, skygger og animationer. Notifikationerne er blevet forbedret med både nyt layout og farveskema og er også tilgængelig på den nye låseskærm. Yderligere indføres en ny sikkerhedsfunktion for at forenkle forbindelsen mellem enheder, hvilket betyder, at brugerne kan låse deres smartphone, når den er i fysisk nærhed af en forbundet Bluetooth-enhed såsom LG G Watch og G Watch R. Lollipop introducerer også softwaren, Android Runtime (ART), som hjælper med at forbedre enhedens ydeevne.

  

Husk:

Du kan holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum.

(5) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email