Android Lollipop breder sig (månedens statistik)

thumb lollipop1

Udbredelsen af Android Lollipop tager til.

Den seneste statistik over udbredelsen af de forskellige Android-versioner er klar og ganske som forventet er udbredelsen af Android Lollipop steget mere end udbredelsen af Android KitKat.

For en måned siden var KitKat nemlig installeret på 39.7% af de enheder der i løbet af en 7 dages periode havde været forbi Google Play, og dette tal er denne måned steget til 40.9%, hvilket betyder at tallet er steget med 1.2%.

Med hensyn til Android Lollipop stod denne for 1.6% for en måneds tid siden og dette tal er nu steget til 3.3%, hvilket er en stigning på 1.7%.

Ældre versioner af Android som f.eks Jelly Bean er installeret på 42.6% af Android enhederne, og ICS står for 5.9%.

 – Android 5.1 Lollipop er annonceret

I og med at flere enheder vil blive opdateret og de kommende enheder vil blive lanceret med Android Lollipop, vil tallet stige støt de næste måneder, især nu hvor nye produkter som Samsung Galaxy S6 og Sony Xperia Z4 Tablet, der blev lanceret med Lollipop, bliver gjort tilgængelig i butikkerne.

Statistikken er indsamlet i løbet af en 7 dages periode.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier, samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Info om Android versionerne: De forskellige Android-versioner er opkaldt efter søde sager og i alfabetisk rækkefølge. F.eks hed den første Android version “Alpha” (1.0), den anden hed “beta” (1.1), den tredje hed “Cupcake” (1.5), den fjerde hed “Donut” (1.6), den femte hed “Eclair” (2.0 – 2.1), den sjette hed “Froyo” (2.2 – 2.2.3), dernæst kom “Gingerbread” (2.3 – 2.3.7), der blev efterfulgt af “Honeycomb” (3.0 – 3.2.6), og “Ice Cream Sandwich” (4.0 – 4.0.4), og senere “Jelly Bean” (4.1 – 4.3.1) og “KitKat” (4.4 – 4.4.4) og “Lollipop” (5.0 – 5.1) som er den nyeste version af Android.

Husk at du altid kan få gratis hjælp i vores Android forum hvis du har problemer med dit produkt.

tt

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email