Android 5.0 Key Lime Pie spottet på Nexus 4

Android 5.0 Key Lime Pie er (formentlig) den næste version af Android, og Google er allerede nu ved at teste den af på Nexus 4 og Nexus 7. 

En bruger af Cronium Bug Tracker skulle efter sigende have spottet den næste store version af Android på en Nexus 4 og en Nexus 7.

Begge produkter modtog for kort tid siden Android 4.3, og det med buildnummer startende med J for Jelly Bean. Buildnumrene på den Nexus 4 vi omtaler her i artiklen (hvis billedet herunder altså ikke er fabrikeret) have et buildnummer der starter med K (punkt 5).

chromium 610x122

Det regnes med at Google i forbindelse med den næste Nexus 5 også introducerer Android 5.0 Key Lime Pie senere på året.

 – Vil LG Optimus G få Android 5.0?

 – Hvilke Sony-produkter får Android 4.3?

Den nuværende Nexus smartphone er lavet af LG og hedder LG Nexus 4, som er en klon af LG Optimus G. Rygterne vil at den netop introducerede LG G2 på samme måde vil danne ramme om Nexus 5, men indtil videre er det blot rygter.

Kilde 

(4) kommentarer
  1. I følge de sidste ugers rygter, bliver det Motorola som kommer med den nye Nexus, en mobil jeg helt sikkert skal have 🙂 om det er en fordel hvis Motorola skal lave den ved jeg ikke ? er rigtig glad for N4 som LG lavede men der kommer måske også større forandringer hvis det bliver en anden der laver den.
    Omkring version 5.0 er jeg næsten stensikker på, 5.0 bliver ikke frigivet før sidst i oktober – midt november når Nexus 5 kommer. Håber selvfølgelig jeg tager fejl og den snart kommer men føler mig rimelig sikker 🙂

    1. det tror jeg næppe at det bliver. Da Google ejer Motorola ville det da være “uhøfligt” i mine øjne men jeg er stor fan af Motorola så jeg håber de da 8) 8)

  2. Jeg får en kammerat til at tage den nye nexus 7 med hjem fra usa til mig 8) 8) jeg bfår den i næste uge og skal ikke betale mere end omkring 1500 kroner for den %: %: jeg glæder mig helt vildt da det er min første tablet har altid kun haft smartphones.

  3. Men så kommer den snart eller hvordan? Jeg har lige fået den der 4,3 ned på min nexus 7 og batteritiden er blevet bedre så hvis også 5`eren forbedrer noget så vil jeg havde den hurtigst muligt 😛

Skriv kommentar
account_circle
email