Vil LG Optimus G få Android Key Lime Pie?

LG Optimus G Android smartphone

LG siger at det er deres klare mål at opdatere LG Optimus G til Android Key Lime Pie.

Vi har modtaget en del mails med spørgsmålet om hvorvidt vi tror at LG Optimus G vil modtage fremtidige versioner af Android, nærmere betegnet Key Lime Pie.

Og ja, det er vi ret sikre på at kommer til at ske. LG har hørt rigtig meget vrøvl efter manglende opdateringer til f.eks LG Optimus 2X, og rundt om på nettet og her på AppsAndroid.dk er der fyldt med fraser som “aldrig LG igen” og “LG er ligeglade med deres kunder”.

Hvis LG vil tilbage i vores hjerter, og det har de seriøst en fornuftig mulighed for nu med en ny smartphone med tiptop specifikationer til en pris der gør at den faktisk er pengene værd, så er dette deres chance.

LG selv siger dette om at holde LG Optimus G opdateret:

”Så snart den næste version af Android (Key Lime Pie) lanceres officielt af Google, vil vi se på mulighederne for at opdatere Optimus G, hvilket er vores klare mål. Men vi vil vende tilbage med mere information om opdateringsplanen, så snart den er bekræftet.”

Jaja, du sidder nok og tænker:” Jamen Høy, LG snakker jo bare udenom igen i den særning”.

Nej, det gør de ikke. De kan ikke tillade sig at love 100% at LG Optimus G vil blive opdateret til Android Key Lime Pie, tænk hvis der skete det usandsynlige og det ikke kunne lade sig gøre eller at Google ikke introducerede den (den er endnu ikke officielt præsenteret)….LG ville være endnu i mistillid hvis de havde lovet opdateringen og den så ikke kom.

Så til jer der har skrevet ind og spurgt…LG kan ikke tillade sig andet end at holde LG Optimus G opdateret. Dette er deres eneste chance for at genvinde den svundne tillid, så vi her på redaktionen vil blive virkelig overrasket hvis det viser sig at LG vælger ikke at opdatere til næste version af Android.

Du kan læse vores anmeldelse af LG Optimus G her

(12) kommentarer
 1. jeg har en bekymring om LG optimus G.

  Det er om jeg kan bruge Gmail´s kontant del til at redigere mine telefon numre, og de andre fede rene google ting som google now, ja og om man opgradere til lime pie,

 2. LG er nødt til det. Jeg er nok en af de få der hele tiden har holdt ved så LG, nu må i ikke skuffe mig og de andre trofaste fans 😛

 3. Dejligt at i andre også regner med at Optimus G får Key Lime Pie 🙂
  og sjovt som så mange der er konkfiktet imellem Xperia Z og Optimus G. Jeg valgte selv Optimus G efter næsten en uge hvor jeg overvejede og tænkte 😀

 4. Jeg skulle også vælge imellem xperia z og optimus g og har lige bestilt optimus g da den er billigere og i gav den en god anbefaling herinde.

 5. Jeg har haft telefonen i nogle dage nu og er også helt tilfreds og glad for den.
  Valget stod med xperia z og optimus g og har ikk fortrydt noget endnu.
  Prisen gær selvfølgelig en stor ting også

 6. Jeg har det præcis som beskrevet i artiklen og desværre tror jeg ikke at LG leverer varen 🙁

 7. Har lige fået Optimus G i går og jeg er egentlig godt tilfreds med den. Jeg forstå bare ikke hvorfor det er så pokkers vigtigt med de opdateringer i altid skriver om? Telefonen er fin som den er nu.

 8. Jeg har købt LG Optimus G og er svært tilfreds med den. Hvis ikke LG sørger for at holde den opdateret tror jeg ikke at de har en ærlig chance længere 🙁

Skriv kommentar
account_circle
email