Android 4.4 KitKat på vej til Samsung Galaxy Note 3

thumb Galaxy Note tre

Android 4.4 kitKat vil snart blive påbegyndt udrullet til phabletten Galaxy Note 3. Det betyder at Note 3 kan blive det første produkt der ud over Google`s egne vil modtage Android 4.4.

Hjemmesiden SamMobile har det sidste års tid leveret mange gode nyheder vedrørende kommende samsung produkter og builds via deres efterhånden kendte anonyme insider.

Denne gang har de fået fingrene i den færdige Android 4.4 til Galaxy Note 3, og de regner med at Samsung snart vil påbegynde udrulningen af denne.

Android 4.4 til Galaxy note 3 bringer i brugerfladen nogle ændringer med sig, f.eks er ikonerne i statusbaren blevet hvide og der er kommet en kamera-genvej på låseskærmen, ligesom at hvis du afspiller musik via musikafspilleren vil albummet fylde hele låseskærmen og ikke kun lidt af den som den gør nu.

 – Galaxy Note 3 web-TV

Bemærk at der godt kan gå flere måneder før den når hele verden rundt, men kan du ikke vente har samMobile lavet en uudførlig guide til hvordan du selv ordner den sag.

 – Galaxy Note 3 kommer i nye farver

Du skal som altid også være velkommen til at spørge i vores Android forum hvis du har problemer.

Samsung Galaxy Note 3 var iøvrigt på det tidspunkt vi testede den, det eneste produkt vi nogensinde har givet fuld score i vurdering, og i og med at Samsung sørger for at holde den opdateret, er det et produkt vi herfra varmt kan anbefale.

Galaxy Note 3 modtog den sidste opdatering sidst i december 2013.

Du kan læse testen af Galaxy Note 3 her.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email