Android 4.4 KitKat er på vej til Samsung Galaxy S4 og Note 3

thumb Samsung Galaxy Android

Android 4.4 KitKat til Samsung Galaxy S4 og Galaxy Note 3 kan forventes at ramme de danske grænser indenfor kort tid.

Den officielle udrulning af Android 4.4.2 til Samsung Galaxy Note 3 (N9005XXUENA6) er officielt påbegyndt udrullet, og med de leaks der har været af Kitkat til Galaxy S4 vil vi også snart få den at se.

Udrulningen til Galaxy Note 3 er ifølge hjemmesiden GSMArena et sted i Europa og i polen for et par dage siden, og vi tjekker dagligt om den er nået til de danske grænser.

PT er det Note 3 N9005 modellen der snart vil smage kitkat (Snapdragon 800), og af synlige ændringer kan nævnes at ikonerne i statusbaren nu bliver grålige.

Det er sådan at når f.eks Samsung udsender opdateringer så sker det i batch som kan sammenlignes med at hvis du har 1 tons sand du skal have op i en trailer vil du bruge en skovl og gøre det over flere gange for ellers ville du blive overbelastet hvis du løftede alt sandet på èn gang.

Ligeledes er det med opdateringer, og selvom de et andet sted i verden allerede har fået den kan der godt gå nogle uger før vi ser den herhjemme. Når det er sagt, så er vi i Danmark ofte nogle af de første der modtager opdateringer.

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy Note 3

 – Anmeldelse af Samsung Galaxy S 4

Udrulningen til Samsung Galaxy S4 er altså ikke officielt påbegyndt, men vi er ret sikre på at der ikke går lang tid inden den bliver det, netop grundet de leaks der den sidste uge har floreret på nettet. Flere kilder mener at udrulningen vil starte i februar, og med kun 2 uger tilbage af januar kunne februar godt gå hen og blive en god måned (der er også MWC).

Synes du at vores egen AppsAndroid-droide på låseskærmen er ret fed, så kan du hente et billede af ham og bruge ved at trykke her. Det er iøvrigt også ham vi bruger på splashscreenen i vores app til Android.

gsmarena 001

Kilde

(10) kommentarer
  1. Nu er der vist gået længe nok, der har været snak om den opdatering til Galaxy S4 til KitKat. Jeg brugte KitKat med STOR fornøjelse da jeg havde en S III men jeg tør ikke roote min I9506 (S4 4G+ – kald mig bare kylling, men det er vist noget sværere end S III) så jeg vil høre om andre I9506 ejere har fået opdateret?? Den er købt hos Telenor men bruges med Bibob.

Skriv kommentar
account_circle
email