Nu kan du anbefale film nemmere via Netflix fra mobilen

thumb netflix

Netflix til Android kan opdateres. 

Netflix er efterhånden allemandseje og en stor del af jer derude har sikkert Netflix installeret på jeres smartphones og tablets.

Netflix klarer sig godt når det kommer til udvalg til både voksne og børn, men det store udvalg gør også at det nemt kan blive uoverskueligt at finde en film eller en serie man gerne vil se.

Dette har Netflix gentagne gange prøvet at forbedre med bla. muligheden for at søge efter skuespillere samt opretning af profiler hvor hver profil kan bestemme hvad der har ens interesse.

 – Youbio opgiver at slå Netflix

I en ny opdatering er det atter dette som netflix vil hjælpe til med, og bruger du Netflix på mobilen og har opdateret til nyeste version via Google Play, vil du nu se at du under hovedsiden for f.eks en serie nu har mulighed for at anbefale serien til dine venner på Facebook og omvendt kan de anbefale film og serier til dig med et enkelt klik.

 – Se amerikansk Netflix på Android i Danmark

Den nye mulighed er kun tilgængelig via smartphonen endnu.

Netflix har herhjemme netop for nogle dage siden fået en ny konkurrent, og du kan læse mere om Blockbuster her.

Hold dig opdateret:

Du kan få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg ved at blive venner med os på Facebook og Google +, ligesom at vi også er at finde på Twitter og Pinterest.

Vores videoer kan du se på Youtube og du kan hente vores app via Google Play.

Har du brug for hjælp til din smartphone, smartwatch eller tablet er du velkommen i Androidernes forum

Skriv kommentar
account_circle
email