8 gratis apps du ikke kan undvære i julemåneden

thumb AppsAndroid-droiden-jule-ap

Disse Android apps hjælper dig igennem en julemåned med julefrokoster, juleindkøb og de 4 dage du SKAL tilbringe sammen med svigermor. Skynd dig at downloade dem til din smartphone.

Denne artikel blev første gang bragt i julen 2011. Da alle apps stadig er aktive har vi valgt at bringe den igen. For at downloade skal du trykke på Android market ikonet (Google Play hed oprindeligt Android market).

Herunder finder du 8 apps der er strengt nødvendige for at overleve juleferien, julefrokosten, og dagene sammen med svigermor.

Julefrokosten:

Du sidder på den Irske sammen med kollegaerne efter en god julefrokost. Du har hele aftenen skimtet lidt til den unge sekretær fra 3. sal. Nu sidder hun der med sin HTC Sensation i hånden oppe ved baren, og gør tegn til at du skal komme hen til hende. Det matte aluminium på mobilen genspejles i hendes hud, og du bliver et kort øjeblik i tvivl om det er mobilen eller hende, du har lyst til at skrive en anmeldelse om.

 – Disse Android produkter anbefaler vi at du ønsker dig til jul (2014)

Da du når op til baren lægger hun sit ene ben over til dig, og hvisker sagligt:” Ringer du ikke efter en taxi?”. Hurtigt hiver du din Android op af lommen. Du kan næsten ikke fokusere på tasterne, og det skal bare gå stærkt.

Android_market_nyt

Desværre er du så fuld at du ikke kan finde din app-drawer, og du beslutter dig hurtigt for at ringe til det nærmeste taxi-selskab. Du begynder at indtaste et “T”, da du ved at du har nummeret på dit SIM. Du ser “TA” og trykker ring op..duuut..duuut..sekretæren læner sig lidt mere ind over dig og du glemmer næsten at du er ved at ringe.

“HVOR HELVEDE BLIVER DU AF MAND”. Du når ikke engang at svare din kone Tanja før hun har beordret dig udenfor på gaden og vente på den taxi hun nu bestiller til dig.

  • Drunkblocker: (vær forberedt inden det går galt, og sørg for at du ikke ved et uheld kan ringe til konen). Denne app er et must til enhver mand. Lås de kontakter du absolut IKKE (læs: konen og svigermor) vil ringe til i en ordentlig stangert.

Android_market_nyt

 Dagen efter vågner du med en gang tømrere der arbejder på loftet (hovedet), og det eneste du kan tænke på er hvordan du redder dig ud af den her.

  • Interflora.dk: (vær forberedt når det er gået galt). Bestil blomster direkte fra din Android.

Android_market_nyt

 Julehandlen:

Hvis du er mand, så gyser det dig ned af ryggen og du får gåsehud på tæerne af at tænke på at nu er det tid til at shoppe gaver med konen. Få det overstået i en fart og benyt eTilbudsavis til Android. Kvinder elsker tilbuds-aviser mere end de elsker os, og ikke bare det…nænej…kvinder køber også en masse når der står TILBUD på en vare, så der er god mulighed for at få et par af timerne kortet af her.

Android_market_nyt

Nu er det på tide at komme hjem. Konen er lettere iriterret over at klokken pludselig er blevet så mange (ja, for os har timerne været lange), og det er nu dit job, totalt dehydreret og uden chance for overhovedet at kunne få en kop kaffe, at finde frem til bilen og det i en fart.

  • Find My Car: (husk via GPS hvor du har parkeret bilen).

Android_market_nyt

 Juleferien:

4 dage sammen med svigermor, der selvfølgelig er skilt fordi at “mænd er nogle baryler”, og kun går op i hvordan du behandler hendes datter. Ligemeget hvordan hendes datter behandler dig “er det nok din egen skyld…du er jo en mand”.

Blødgør hende ved at vise at du også er med på følelses-hesten ved at vise hende din nye app til at holde styr på alt i graviditeten med. Hvis ikke konen er gravid, så har du den hvis hun skulle blive det.

Android_market_nyt

Ud over det har du brug for en timekiller. Jeg er ikke den store spiller, men Angry birds er cool nok.

  • Angry Birds Seasons: sjovt og gratis spil.

Android_market_nyt

For at vise sviger hvor alvorlig og voksen du er blevet, er det nu tid til at vise hende din nye bedste ven app: Alcohol calculator…nu kan du holde øje med hvor meget du drikker, således at du aldrig igen kommer til at tage fejl  af din kone og hendes mor…og af soveværelset og gæsteværelset hvor hendes mor plejer at sove (ahem). For at bevise at den virker kan du så nu godt tillade dig at tage et par julebrygger:

 

  •  Alcohol unit calculator: beregn hvor fuld du er.

Android_market_nyt

 

Læs også: dansk smartphone app holder styr på julegaverne 

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier og bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

(12) kommentarer
  1. I stedet for Click A Taxi, så vil jeg foreslå Drivr, da Click A Taxi ikke modtager opdateringer mere og er nu blevet til Drivr (Står også i app beskrivelsen)

  2. Med Warranty Hotel app kan du gemme garantibeviserne for dine juleindkøb på din egen konto og så videresende garantibeviset for kaffemaksinen til moster Erna efter jul, det synes jeg er smart – hader selv når man ikke få sit garantibevis sammen med gaven – lortet går jo mange gange i stykker.

  3. kender den ikke, men jeg vil tjekke den ud. Har du tænkt på julegave til mig i år Mathias? hvis ikke skal jeg nok sende en liste 🙂

  4. Den app der hedder Sleeps til Christmas finder altid vej til min mobil når det er jul 🙂 Den er meget sjov

Skriv kommentar
account_circle
email