5 små tips til din Android mobiltelefon

Der er nogle gange, når man koncentrerer sig om de “store” ting på sin Android mobiltelefon, at man ikke lige får fat i de små ting. Jeg har fundet 5 små tips som måske kan hjælpe dig dig til at blive lidt klogere på din Android.

5 små tips til din Android mobiltelefon :

 

 1. Når du er i byen kan det være smart at sikre sig, at hvis man taber sin mobiltelefon, er der ikke nogen der kan komme ind i den. Man skal selvfølgelig benytte et antivirusprogram der har “lås telefon med sms funktion”, f.eks Norton security eller Super security. Udover det er det en god idè at låse sin mobiltelefon med et mønster eller kode(sidstnævnte kun Froyo, Android 2,2). Tryk på menuknappen – indstillinger – sikkerhed- indstil skærmlås.

 2. Hvis du holder “Home” knappen(huset) nede i et par sekunder popper der en skærm frem med de sidst brugte 6(Android 2,1) eller 8(Android 2,2) programmer du har brugt. Du kan så åbne det program du skal bruge med et tryk. 

 3. Når du skriver smsér eller mails kan du trykke to gange på “Space”(den lange tast i bunden). Det giver dig automatisk et punktum og mellemrum og starter med stort på næste ord. Så slipper du for at trykke punktum + “Space”.

 4. Når du sidder i biografen eller andre steder hvor det er upassende at din telefon den ringer, trykker du bare på “volume ned” hvis den ringer. Så stopper den med det samme. Det kræver kun at du holder den inde til den når nul, og for personen i den anden ende ringer den bare videre. Et enkelt tryk mere, og du har vibrator på (Tak Klintø).

 5. Hvis du ikke lige ved hvilken dato det er idag, kan du trykke et hvilket som helst sted på din statusbar, og datoen dukker frem i venstre hjørne.

 

 

(6) kommentarer
 1. Så er den den med volume knappen!
  Hvis du skruer ned for opkaldsstyrken, så vil den når den når nul gå i lydløs.. Men hvis du trykker en enkelt gang mere, så går den i lydløs men med vibration!! 🙂

 2. Nogle fede tips, selv syntes jeg jeg kunne alle de tips der er at kende men nr. 3 og 4 kendte jeg ikke. tak.

 3. Ang. punkt 5…
  Så behøver du kun at trykke på statusbar øverst (uanset hvor) og vupti, frem kommer datoen i venstre side! 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email