Sony Xperia Z3 Tablet Compact er ankommet – unboxing video og dansk pris

thumb sony-xperia-z3-tablet-compact

Sony Xperia Z3 tablet Compact ankom på redaktørens skrivebord i sidste uge og det er på tide at i får en unboxing af denne.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact ankom i sidste uge på redaktørens skrivebord, men da ferien har været over os har vi ikke haft mulighed for at unboxe den sammen med jer før nu.

Xperia Z3 Tablet Compact har en 8″ IPC LCD skærm (1920 x 1200 pixels), et 8.1 MP kamera bagpå og et 2.2 MP kamera foran, samt er den kun 6.4 mm tynd.

Under huden sidder der en Snapdragon 801 chip med en 2.5 Ghz quadcore processor og Adreno 330 GPU. Der er 3 GB RAM og 16 GB intern hukommelse med mulighed for udvidelse af hukommelsen via micro SD-kort op til 128 GB.

Da den er IP68 klassificeret (ligesom Xperia Z3 og Z3 Compact – se vandtesten) er den både støv og vandtæt.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3 Compact

Ganske som på Sony Xperia Z3 er hjørnerne i rustfrit stål og buede så de passer ind i resten af designet, og Xperia Z3 Tablet Compact ligger godt i hånden og de fleste vil kunne kontrollere den med to hænder uden at give slip på kanterne hvor du holder den..hvilket f.eks ikke er muligt på en tablet med en 10.1″ skærm.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3

Bagbeklædningen giver et godt grip og selvom jeg kun kort har haft den i brug virker den som en solid og holdbar tablet.

 – Anmeldelse af Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Designet er pænt og mit første indtryk af Xperia Z3 Tablet Compact er at vi har at gøre med en lækker tablet med en lækker skærm.

Dette er den tredje tablet i Sony`s “Z” produktlinje og da både Sony Xperia Tablet Z og Sony Xperia Z2 Tablet begge har skærme på 10.1″, er Xperia Z3 Tablet Compact med sin 8″ skærm udviklet til dem der foretrækker en mindre skærm og en mere bærbar tablet.

 – Anmeldelse af Sony Xperia M2 Aqua

Lysstyrken i skærmen er den højeste fra Sony´s side i en tablet og det betyder at den er mere brugervenlig udendørs end de forrige modeller.

Opdateret: Sony Xperia Z3 Tablet Compact test

Batteriet er på 4500 mAh og det bliver spændende at se om den kan levere en ligeså imponerende batteritid som Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact.

 – Android 5.0 Lollipop kommer til samtlige Sony Xperia Z produkter

Herunder unboxer vi den sammen med jer og vi sammenligner også hurtigt størrelsen på Z3 Tablet Compact med nogle andre tablets med lignende skærmstørrelser.

Den danske pris for tabletten er:

  • WIFI 16 GB: 2.999 kroner.
  • WIFI 32 GB: 3.399 kroner.
  • LTE 16 GB: 3.699 kroner.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact kan forudbestilles via Sony`s danske shop.

(7) kommentarer
  1. Pris er sgi da kanon i forhold til hvilke specs den har så glæder jeg mig bar til jeres test af den vil ikke bestille før jeg har læst jeres anmeldelse 😛

    1. Venter os på testen men er i tvivl om det bliver Z3 tablet compact eller nexus 9. Syns de begge er fede på være sin måde så den der får de bedst anmeldelser køber jeg 8)

Skriv kommentar
account_circle
email