WiMP bliver mere personlig

thumb wimp-android-app

WiMP tager med en ny opdatering skridtet på vej til en mere personlig oplevelse.

WiMP er en af mange musik-streamingstjenester, og efterhånden bruger en stor del af os de her tjenester der sågar kan erhverves via vores mobil-abonnementer ved vores teleudbydere i mange tilfælde.

Fordelen er at musikken ikke behøver at optage plads på mobilen, og for et beskedent beløb har vi adgang til millioner af sange.

 – Telmore er klar med musik-app til Android

Konkurrencen bliver hele tiden forøget, hvilket kun er en go ting for os forbrugere da det holder udbyderne af disse tjenester skarpe, og med det netop lancerede Google Play Musik i Danmark, er konkurrencen også i vores lille land blevet forøget en smule.

Hvad de forskellige udbydere gør for at fastholde/erhverve nye kunder er individuelt, men WiMP er på sagen, og med en ny opdatering der indeholder nye funktioner er der ihvertfald lidt godter til nuværende eller kommende brugere af musik-streamingtjenesten.

WiMP kan hentes eller opdateres via Google Play.

Den nye opdatering tager nemlig første skridt i retning af et mere personligt WiMP, og du har nu din helt egen profil med eget billede, fornavn osv.

Øverst i artiklen ses WiMP på min Sony Xperia Z.

Derudover indeholder opdateringen disse funktioner:

·         Udvidet info om musiknummeret, som viser sangskriver, komponist, udøvende musikere og producent (dette er allerede tilgængeligt for PC/Mac-brugere).

·         Registrering af WiMP-konto direkte fra mobilen. Nu behøver du ikke længere at skulle bruge en computer til at oprette en WiMP-konto, men kan oprette dig direkte via app’en.

·         En smart ny funktion viser historikken over det som du tidligere har søgt på, hvilket er praktisk for hurtige fingre, som ellers kan trykke forkert på mobiltasterne.

·         Det første lille skridt mod en mere personlig WiMP-oplevelse er på vej – ved at brugeren kan lave sin egen profil, uploade billeder, skrive sit fornavn, efternavn og mailadresse.

·         Login er nu mulig via Facebook (ikke selve oprettelsen af konto, men login).

·         Når du logger ind på din konto, kommer der nye sider op, der orienterer om nogle af fordelene ved WiMP; fra redaktionelle anbefalinger af musik til automatisk søgning på musiknumre, som genkender den sang som spilles i lokalet – svarende til app’en Shazaam.

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email