WIFI test: HTC One vs Xperia Z vs Galaxy S 4

Hvem kan bevæge sig længst væk fra routeren af HTC One, Samsung Galaxy S 4, og Sony Xperia Z?

Der er mange af os, der når vi er hjemme, benytter WIFI istedet for vores almindelige internet på mobilen. Fordelen ved WIFI er at medmindre du har 4G på din smartphone, så er det ofte hurtigere. Ulempen er at du er nødt til at blive inden for en vis radius af din router.

Netop derfor er det rart at have en smartphone der kan hoppe på WIFI når du f.eks sidder og soler dig på terrassen, og der er faktisk kun èn af de tre overnævnte smartphones der kan klare den opgave, ihvertfald her ved os, og det er HTC One.

 – Skærmtest: Samsung Galaxy S 4 vs HTC One vs Sony Xperia Z

Ved videoens afslutning afprøvede jeg internettet på de tre produkter, og Xperia Z havde ikke forbindelse til internettet, Galaxy S 4 surfede med meget nedsat hastighed, og HTC One surfede med en meget lidt nedsat hastighed.

Du kan læse vores anmeldelser her af Samsung Galaxy S 4, af Sony Xperia Z, og HTC One.


 

(24) kommentarer
  1. Det tjekker jeg lige op på, det er da stuff til en artikel hvis de skriver at der ikke er radio i 🙂

   1. Jeg har aldrig været mere tilfreds med en mobil, som jeg er ved ONE 8) Ingen fejl eller mangler, super hurtig og smooth….. Alt fungerer bare 😀

 1. Det er mærkeligt at de skriver bla. ved CBB og Tell more at der ikke er radio i HTC ONE når der er. Og jeg går ud fra at I begge er helt sikker på det. For det er et most for mig at have.

 2. Det undrer mig at det står forskelligt om der er radio i HTC ONE. Men hvis du er sikker så har jeg endelig besluttet mig til at købe den. Tusind tak for informationerne.

 3. Jeg har været inde og kigge på forskellige udbyder og der er forskellige oplysninger men hensyn til om der er en FM radio i HTC ONE. Er der det?

  1. Jeg er midt i en forsinket anmeldelse og der er FMradio i 🙂 har ikke afprøvet den ordentligt endnu men den er der…

 4. @Kenneth, hvad med at se videoen før du udtaler dig. Der står tilsidst at HTC vinder, der er ikke så meget at tage fejl af. I må undskylde jeg blander mig men hvor har jeg dog fået nok af personer der kun lever for at finde fejl i andres arbejde og derefter komme med hånlige kommentarer.

  1. Steen, Høy skriver faktisk selv at det er en forglemmelse at det ikke er nævnt i artiklen 8) Så din kommentar er lidt overflødig 😛

 5. Haha elsker sådan nogen tests.
  HTC kan være vinder på to måder ud fra den video, enten har den, den bedste wifi dækning, eller os er den, den mest upræcise i at vise hvor go dækning den har.
  Forstår ikke hvorfor du ikke går de sidste 5-10 skridt så du måske ender op med at der kun er en på wifi, og vupti så har du faktisk en vinder.
  For ud fra det der så klare SGS 4 da os opgaven.

  1. Sådanne tests må du aldrig bruge som “videnskabelige”, det kan godt svinge fra enhed til enhed (det gør du sikkert heller ikke). Der er en god grund til at jeg ikke går længere væk, det kan ikke lade sig gøre 🙂

   Fint at i lige nævner det (havde ikke tænkt over det), men der burde nævnes i artiklen hvordan de havde forbindelse til nettet, det vil jeg tilføje. Takker…

 6. mangler lidt speed test af dem på den afstad ville jeg gerne se for har prøvet at den se ok ud min mobi men kørt lort

  1. Du har ret, det husker jeg næste gang 🙂 Det er nemlig ikke altid at man kan stole på stregerne. I det her tilfælde kan jeg fortælle at Sony Xperia Z var hoppet helt af, HTC One surfede med fuld hastighed (hvad jeg umiddelbart kunne bedømme ihvertfald), og SGS4 var meget langsom på nettet, men den havde forbindelse.

 7. Det kan da ikke passe 😮 SGS4 er den bedste smartphone derude i dag og det er vel det samme som at den også bessider det bedste hardware. Den tror jeg ikke på 😛

 8. Hihi jeg har en HTC One og min mand skulle bare have Galaxy S 4 da den ifølge ham var HTC One langt overlegen 8)

 9. HTC One har jo fulde streger der hvor du slutter videoen. Så vinder den jo med betydelige længder

Skriv kommentar
account_circle
email