Vores app til Android får nu live-album

thumb AppsAndroid app update

AppsAndroid.dk app`en modtager i disse timer en mindre opdatering med en ny funktion der i en periode skal testes af og ses om den kan bruges til noget. Via en ny fane i top-menuen er der nu tilføjet et live album hvor vi alle sammen kan dele billeder af startskærme og produkter.

Det er godt 10 dage siden at AppsAndroid.dk app`en så dagens lys og som alle andre der lige har udgivet en app, vil vi også i den kommende tid forbedre og lave lidt om på brugeroplevelsen.

Her til morgen har netop tilføjet en ny funktion der helt automatisk vil dukke op i app`en hvis du allerede har den installeret. Det betyder at du ikke behøver at opdatere den.

Kan du ikke se den nye funktion i løbet af i dag kan du prøve at lukke app`en (tryk multitasking og swipe den væk) og åbne den igen.

Den nye funktion der kan findes i topmenuen hedder “LiveAlbum” og er vores alle sammens fælles billedealbum hvor i direkte via vores app kan tage et billede via kameraet eller uploade et billede fra galleriet.

Du kan hente vores gratis app til Android her.

Der er lige nu 3 katagorier:

  • Kamerabilleder: (tag et billede med dit Android produkt så andre kan se hvor gode billeder det tager.
  • Produktbilleder: tag et billede af en fed gadget eller et fedt produkt du gerne vil vise frem.
  • Startskærmen. tag et screenshot af din startskærm så vi andre kan få ideèr til widgets eller opsætning.

Billederne kan efter upload deles som du kender det normalt, og du kan under billedet komme med en lille beskrivelse af hvad app`en hedder eller hvilket produkt du har.

Tanken bag albummet er at hvis vi f.eks er til produkt-lanceringer og events (som da vi i New York til lanceringen af G2) at vi så kan uploade billeder direkte fra eventet så i får dem så “friske” som mulig.

Derudover kan vi dele screenshots med hinanden og få gode ideér til widgetter og apps.

Vi vil prøve at lade den køre i nogle måneder og hvis så den ikke bliver brugt fjerner vi den bare igen.

Herunder kan i se at jeg har uploadet et billede af app`en “Speedtest.net” der er en glimrende applikation hvis der skal måles hastighed på internettet.

Der er også tilføjet et forum-feed der viser de seneste emner (ikke indlæg, men spørgsmål) og hvis du vil se svaret skal du trykke på “se oprindeligt indlæg”. Dernæst er der tilføjet et direkte link til forummet via topmenuen igen.

AppsAndroid.dk app`en kan bruges på alle Android smartphones og tablets der kører Android 2.2 og derover. Den vil snart udkomme til iOS også.

livealbum 

(5) kommentarer
  1. Det er en virkelig god app. Og den er også fin når man skal oprette / eller svare på noget i Forum. Og det er meget nemt, at vedhæfte en fil – feks. et skærmskud / foto m.m.

Skriv kommentar
account_circle
email