AppsAndroid.dk klar med gratis app til Android

thumb AppsAndroid dansk app

Nu kan du hente vores gratis Android app til smartphones og tablets.

Vores nye Android app er netop smidt på Google Play og du kan hente den med det samme via linket længere nede i artiklen.

Vi har lagt stor vægt på sociale medier i AppsAndroid.dk app`en og du kan kommentere osv på vores Facebook-side direkte i app`en, ligesom at Twitter også er blevet integreret, så hvis du følger os på Facebook og logger ind via app`en får du mere ud af den.

I nyhedsfeedet kan du vælge at trykke på “se oprindeligt indlæg” (ikke billedet) for at “blive i app`en”, der er en web-app.

Du har også direkte adgang til alle vores videoer på Youtube, ligesom at Androidernes forum også nemt kan tilgåes.

 – Hent AppsAndroid app`en på Google Play

Dette er ikke den endelige officielle version, men den er solid og køreklar.

Der vil blive arbejdet på at få den udgivet i Apple app-store også.

App`en virker på alle Android tablets og smartphones der kører Android 2.2 og derover.

Du kan finde flere nye danske Android apps her.

tempFileForShare 

(12) kommentarer
  1. Der er en bug ved at den viser to billeder i nyhederne men meget fedt at man lige kan trykke på oprindeligt indlæg for så er man stadig i app og så trykke tilbage for at havne inde i appet (hedder det det?) igen. Jeg synes den er fin.

  2. Satme en ok app. ærgerligt at man hopper ud af den når man skal læse en historie men i skal vel have sidevisningerne hjem 8)

    1. #Mullen, Hvad mener du ? Når jeg har læst 1 artikel, trykker jeg 1 gang på tilbage pil, og er straks tilbage i app, det kan vel ikke gøres anderledes. Artikel læser jeg i Google Browser. I øvrigt en rigtig fed app, meget nem, med slide menu i toppen, og nem tilgang til forum. 5 stjerner her fra !

  3. Flot og imponerende stykke arbejde. Nu får jeg langt større udnyttelse af min tablet. Herligt
    Al begyndelse er svær, så glæder mig til at den hen ad vejen bliver suppleret med flere ting og evt. fejl bliver rettet.
    Godt gået

Skriv kommentar
account_circle
email