Vil HTC lancere smartwatch sammen med HTC One M9?

thumb HTC-logo

 

HTC er muligvis på vej med et smartwatch eller et fitness-armbånd. 

Wearables bliver efterhånden produceret af stor del producenter og ifølge Bloomberg går HTC nu også snart ind i kampen om kunder der er til wearables.

Ifølge en kilde, der grundet at HTC endnu ikke har offentliggjort detaljer om det kommende wearable, vil være anonym, vil HTC nemlig lancere enten et smartwatch eller et fitness-armbånd side om side med den kommende HTC M9 når MWC 2015 i marts slår dørene op.

Siden MWC 2014 har rygterne om et smartwatch fra HTC været fyrige, og i og med at HTC har indgået et samarbejde med “Under Amour” der producerer fitness-produkter, vil et kommende smartwatch fra HTC nok højst sandsynligt være en blanding af en fitness-tracker og et ur, ganske som vi f.eks ser på Sony Smartwatch 3.

Dog har Twitter-lækkeren over dem alle, @Upleaks, for nylig skrevet at HTC er igang med at udvikle og teste en ny wearable og ifølge ham er der ikke Android Wear at finde ombord på det kommende wearable fra HTC, hvilket peger hen i retning af at vi har at gøre med en fitness-tracker, måske ala Smartband Talk der i forhold til de nuværende smarte ure både kan logge dit søvnmønster, hvornår du stiger på bussen osv.

Uanset så tyder alt ihvertfald på at HTC fans derude snart vil få mulighed for at hægte et stykke wearable fra HTC rundt om håndleddet.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret og du kan med fordel følge os på Facebook eller Google + for at få vores tophistorier direkte på din væg.

Kilde 

Skriv kommentar
account_circle
email