Udrulningen af ny firmware til Xperia Z1 og Z Ultra er påbegyndt

thumb Sony-Xperia-Z1-Android-smar

Atter en opdatering er på vej til Sony Xperia Z1 og Xperia Z Ultra og udrulningen er allerde igang.

Sony gør virkelig noget for at vise os at de mener det alvorligt, og hvilken bedre måde at vise os det på end at vedligeholde deres produkter i form af opdateringer, og vi har før rost dem for at opdatere deres nyeste produkter . 

Denne gang er det Xperia Z1 og Xperia Z Ultra der står for tur, og de har begge siden salgsstarten modtaget en del opdateringer.

Twitter skriver Sony Mobile at udrulningen af en ny firmware (14.2.A.1.136) til de to førnævnte produkter er påbegyndt. Det betyder at det kun er et spørgsmål om tid før den kommer til de danske breddegrader, og endnu vigtigere til vores smartphones.

 – Skærmtest: Galaxy Note 3 vs LG G2 vs Xperia Z1 vs Z Ultra

Dette er ikke opdateringen til Android 4.4 KitKat, men stadig en del af Android 4.3 softwaren som både Xperia Z, Z1 og z Ultra modtog i december 2013. Du kan få et lille smugkig af boot-animationen i Sony Xperia`s version af Android 4.4 her.

Med opdateringen følger nogle fejlrettelser og stabillitetsforbedringer, hvidbalance til skærmen (som Xperia Z også fik sidste år), mulighed for at streame musik via Bluetooth, samt forbedringer til email og WIFI.

Jeg har netop nu prøvet at søge efter opdateringen via OTA og PC Companion, men den er i skrivende stund ikke tilgængelig. 

Opdateret: Den er tilgængelig i Danmark nu via PC-Companion.

tweet sony xperia news

(11) kommentarer
    1. Enig med dig men har man tålmodighed nok så plejer de også at komme ota det tager bare lidt længere tid 🙁 end

  1. Er træt af, at de ikke er lige så smarte som HTC. De skal altså smide deres update ud som OTA. Det andet virker ligesom Appel dengang 🙁

      1. Jeg brugte Sony Update service programmet, da jeg synes at PC companion tager al for lang tid, men tjekke også med PC companion og der lå opdateringen også

  2. Er stadig sygt glad for Xperia Z1 og det er genius at Sony tager det seriøst med de opdateringer. bare klø på Sony 8)

  3. hvornår mon vi kan hente den så? jeg har set efter om den er der med det program til pc men der er ikke noget endnu.

Skriv kommentar
account_circle
email