Disse TV-reklamer skal sælge LG G4 + officiel produktvideo

thumb lg-g4-tv-reklamer

Se TV-reklamerne der skal sælge LG G4.

LG lancerede deres nye flagskib, LG G4, for 2 dage siden og de er nu klar til at sætte gang i salget med en række nye TV-reklamer.

Reklamerne har fokus på både kameraet, designet, og skærmen, og giver en fin mulighed for at kigge lidt nærmere på topmodellen.

Du kan i vores tidligere artikel se LG G4´s specifikationer.

Den første video herunder er den officielle produktvideo for LG G4, og længere nede kan du tjekke de nye TV-reklamer som LG fremviser på deres Youtube-kanal. Imens du alligevel er på Youtube kan du lige så godt kigge et smut forbi AppsAndroid´s Youtube-kanal også, eller du kan besøge vores web-TV sektion for at se vores web-TV indslag.

LG G4 er som navnet antyder, den fjerde smartphone i LG´s G serie. Den første i serien blev lanceret under navnet LG Optimus G, og var på det tidspunkt en del af LG`s Optimus-linje der bla. også består af LG Optimus 2X og LG Optimus One.

Op til lanceringen af hvad offentligheden regnede med ville blive en LG Optimus G2, besluttede LG sig dog for at droppe “Optimus” i produktnavnet og det blev som bekendt til en LG G2.

Sammen med LG G2 præsenterede LG deres “rear keys”, og verden så for første gang en smartphone hvor menu-knapperne og volume-knapperne var placeret bagpå. Dette design har LG holdt fast ved, og LG G4 kommer altså også med denne mulighed, samt kan du selv vælge om bagbeklædningen skal være af plastik eller af læder.

LG har endnu ikke oplyst en dansk pris på LG G4, men vi holder jer selvfølgelig opdateret på vores Facebookside, samt på Twitter, når vi ved mere om dette.

LG G4 vil selvfølgelig også blive testet igennem og tilføjet vores produkt-tests, og det bliver spændende at se hvordan den klarer det imod andre mobiler som f.eks Sony Xperia Z3 og Samsung Galaxy S6.

Den sidste video er en promovideo for kameraet i LG G4, og LG har hyret den berømte fotograf Colby Brown, til at fortælle lidt om dette.

Officiel produktvideo

 TV-reklamerne

Colby Brown om kameraet

Skriv kommentar
account_circle
email