Tom Tom kommer til ASTEROID Market

Parrot ASTEROID Market bliver nu udvidet med en stor navigationsportefølje. 

Har du (eller overvejer du nu) en Parrot ASTEROID Smart eller ASTEROID Tablet til bilen kan du nu hente flere apps end tidligere, nærmere betegnet navigations apps. Der er nemlig blevet tilføjet 3 nye apps på ASTEROID Market.

  – Parrot ASTEROID er klar til bilen i Danmark

Tom Tom:

Med TomTom til ASTEROID får brugere en komplet navigationsløsning i højeste kvalitet. Internettilslutning er ikke nødvendigt, når man starter sin rejse, for alle kortene er allerede uploadet på SD-kortet i Parrot ASTEROID Smart eller Tablet og tilgængelige når som helst, hvor som helst.

 

TomTom app’en indeholder unik know-how på området for navigation: hurtig ruteberegning via IQ Routes; tydelige stemmeinstruktioner med vejnavne; de mest brændstofeffektive ruter; navigation via adresserne i telefonens kontakter; interessepunkter, inklusive butikker, hoteller og restauranter, etc. TomTom til ASTEROID kan downloades på Parrot ASTEROID Smart og Tablet. For at udnytte de mange fordele i TomTom-app’en skal brugeren opdatere sin ASTEROID-software til version 2.1.

Tilgængelig på ASTEROID Market fra juni til en vejledende udsalgspris fra 49,99€

Waze: 

Waze er en gratis, community-baseret navigation- og trafik-app. Alle medlemmer af Waze modtager kortopdateringer i realtid samt opdateringer på køreforhold i nærheden. Takket være en brugerflade, der er tilpasset til ASTEROID, får brugere funktioner såsom: advarsler om hastighedskontrol og hastighedsnedsættelse, ruteberegninger tilpasset de nuværende køreforhold, livechat med andre community-medlemmer, mm. Waze til ASTEROID kan downloades på Parrot ASTEROID Smart og Tablet. For at udnytte de mange fordele af Waze skal brugeren opdatere sin ASTEROID-software til version 2.1.

App’en er gratis og tilgængelig på ASTEROID Market fra juni.

 

navfree: 

navfree giver brugere af Parrot ASTEROID Smart og Tablet-løsningerne en gratis ‘On Board’-app. Kortene er baseret på open source-kort fra OpenStreetMap, og de opdateres og forbedres ved hjælp af 400.000 registrerede medlemmer verden over. App’ens funktioner inkluderer stemmeinstruktioner og de bedste ruteberegninger i løbet af få sekunder. Man kan også søge efter en destination via Google eller Microsoft Bing-søgemaskinen (forudsætter internetadgang). navfree til ASTEROID kan downloades på Parrot ASTEROID Smart og Tablet. For at udnytte de mange fordele af navfree skal brugeren opdatere sin ASTEROID-software til version 2.1.

App’en er gratis og tilgængelig på ASTEROID Market fra juni.


 


Kilde: pressemeddelse 

(11) kommentarer
  1. Hej jeg har Tom Tom på min iPhone 6 plus ,er det muligt at via Bluetooth at få den på sin asteroider smart skærm i bilen ,lige som man kan få sin musik og kontakter overført ,for det kan jeg godt ,der er jo ikke nogen grund til at købe Tom Tom når den kommer til juni ,når jeg har købt den en gang i appel (iTunes ) mvh annette

  2. Det kan ikke lade sig gøre at downloader imens du kører. Der er indbygget sådan en slags safety 🙂

  3. Nice 🙂 shit den gad jeg godt have. men er det ikke farligt når man kører hvis man lige pludselig vil hente apps?

  4. ud af de 3 vil jeg klart anbefale Waze, er alt for tid ude for at TomTom enten ikke har veje med eller at den router mig up på små trælse “lande”veje.

  5. Min bror har tablet udgaven og han er rigtig glad for den. Der er bare ikke så mange apps endnu her i Danmark.

  6. Det må så blive til fars dag næste år 🙂 kunne du ikke lave en test af dem på et tidspunkt Høy?

  7. Det er sådan en jeg må have til bilen 🙂 Men hedder det ikke Android marked? i er kommet til at skrive asteroid marked men regner med at det er en smutter 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email