Tilbudsjagt på mobilen er populært

Hver femte dansker har “liket” en virksomhed eller et produkt for at få rabat via internettet, og det er i høj grad mobilen der bliver brugt til at finde tilbud. 

Vores smartphones bliver mere og mere integrerede og uundværlige i vores hverdag, og en undersøgelse lavet af Eniro Danmark via analysebureauet Cint viser at smartphonen ses som et værktøj til den daglige handlen, især hvis der er fordele (som f,eks at få rabat).

 – 5 danske apps der sparer dig penge på strøgturen

Ud over at hver femte der deltog i undersøgelsen har “liket” for at opnå en form for rabat, vil hver tredje modtage pushbeskeder, hvis reklamerne der kommer er relevante.

Administrerende direktør hos Eniro Danmark udtaler:

“Undersøgelsen bekræfter det store forretningspotentiale i at integrere sociale medier med mobile enheder og samtidig gøre sin marketing lokal. Resultaterne giver et billede af, at vi fremover kan forvente, at flere og flere købsbeslutninger kommer til at stamme fra mobilen, fordi virksomheder netop kan ramme forbrugerne, når de er tæt på at foretage et køb”

Der findes også flere danske apps der kan hjælpe dig med at finde tilbud, en af vores foretrukne her på redaktionen er eTilbudsavis til Android.

Kilde 

(20) kommentarer
 1. Tak for tippet da. den er da meget god den eavis og jeg kan se tilbud lige her midt på strøget %: %: %:

 2. Jeg bruger i øvrigt den der deal på Facebook. Der er tit noget godt at komme efter og sidste år fik vi en note 1 til billige penge %:

 3. Jeg læser altid tilbudsaviser på pc da er overblikket meget bedre og tekster kan forstørres. På mobilen er teksten tit svær at læse fordi den er så lille 🙁

     1. Tak for det! Ja, idéen er at få hjemmesiden til at føles som en app og tilpasse sig alle skærmstørrelser.

      Jeg er medstifter af eTilbudsavis og har været med til at lave hjemmesiden 😉

     2. så må det være noget af det samme ligesom AppsAndroid.dk?. Da tilpasser siden sig også opløsningen på skærmen det er ligegyldigt om jeg sidder med min sgs4 eller en gammel lg one så ser siden ens ud?
      Det ser om ikke andet rigtig godt ud Morten Bo. og ros for at du bruger tid på at svare. det er fedt synes jeg 😛

 4. Vi har brugt både etilbudsavis og tilbudsavis rigtig meget her ved os og jeg bruger til Facebook til at finde et godt tilbud 🙂

 5. Der er jo også den der bare hedder “Tilbudsavis” men den virker desværre ikke ordentligt mere på mingamle sgs3 og min samsung galaxy tab og den er ikke blevet opdateret i et halvt år nu så jeg er gået over til den i anbefaler etilbudsavis og den virker på alle mine smartphones og min tablet 😛

 6. jepper også her 8) 8) har brugt den i mange år efterhånden og efter at der er kommet tilbudsaviser med i den bruger fruen den også 😛 jeg bruger den kun til at finde billige hardware.

Skriv kommentar
account_circle
email