Telenor er klar med nye fri tale abonnementer

Telenor følger Telia og 3 og nu også klar med flere forskellige former for fri tale abonnementer.

Telenor kalder de nye abonnementer “Fri +”, hvori der indgår fri tale og fri SMS/MMS. prisen bestemmes ud fra hvor meget data du vil have til din disposition hver måned. Du har mulighed for via de fire nye abonnementer at bestemme datamængden fra 1GB og op til 20 GB. bruger du mere end det du må bliver det meddelt dig.

Telenor lukker ikke din dataforbindelse hvis du overskrider grænsen, men hastigheden bliver nedsat.

Det skriver Mobilsiden.dk.

Du skal iøvrigt være opmærksom på dit dataforbrug hvis du kommer fra en almindelig mobiltelefon og til en smartphone. Ifølge Telenor stiger dit datamængden nemlig med op til det 50 dobbelte.

Mikkel Torsting, privatkundedirektør ved Telenor, skriver i en pressemeddelse:

“Med vores nye abonnementer er det slut med at bekymre sig om uforudsete mobilregninger. Kunderne kan bare tale løs og sende tonsvis af sms’er og mms’er, uden at det koster ekstra”.

I de nye pakker er der som noget nyt adgang til musikstreamingstjenesten WIMP med i prisen. Hvor længe afhænger af din pakke.  

Telenor abonnementer 

(6) kommentarer
  1. Der bliver da tit skrevet noget om de forskellige teleselsaber herinde. jeg er uenig med jer. det passer da perfekt til sidens tema og da det er et link til den originale kilde kan man vel næppe kalde det for en reklame 😛 …men vi ville ikke have den her diskussion hvis artiklens overskrift hed “Ny HTC Android mobiltelefon”, så selvom jeg er uenig kan jeg godt følge jer i hvad i mener.

  2. Sanni, du behøver såmændt ikke at trække følehornene
    til dig for jeg kan godt forstå dig. Jeg blev også forbavset. Det er en stort anbragt reklame og for mig at se har det intet med apps og Android styresystem at gøre. I øvrigt synes jeg ikke de, Telenor, er særlig billige så hvorfor de skal fremhæves så markant frem for andre ved jeg ikke.

  3. okay ved nærmere eftertanke er jeg på nippet til at give jer ret 😳
    ved ikke lige hvad jeg havde i hovedet da jeg skrev kommentaren 🙂

  4. Jeg er enig med Knitz 🙂 det kan da næsten ikke blive mere relevant, men jeg kan godt forstå hvad du mener tror jeg. Det er fordi at der ikke direkte er en reference til feks en ny htc mobil eller en app at du undrer dig ikke?

  5. Jeg kan ikke se hvorfor det ikke skulle være relevant 😛 det er da netop relevant hvis du sidder med en android telefon, så du er nødt til at uddybe det lidt mere.

  6. Undskyld men er det her relevant for os der har Android? Det jeg stiller spørgsmålstegn ved er hvorvidt at en historie som den her hører til på et Android site?

Skriv kommentar
account_circle
email