WiMP introducerer ny Android version

Wimp-Android-app

Wimp opdaterer deres Android app med nye funktioner som genresider og artistbaseret radio.

Wimp er en musiktjeneste der lader dig streame millioner af sange via din Android smartphone og tablet (tjenesten er gratis på PC, mens premium versionen giver dig musik på både smartphones, tablets, og musikafspillere).

Med Wimp`s opdaterede app bliver det muligt at gemme offline-musikken på mobilens SD-kort, hvilket især er nyttigt til de brugere der på et tidspunkt udskifter deres smartphone eller tablet.

Talsmand for Wimp, Thot Martin Jensen, siger:

“Mange brugere lagrer hundrede eller tusindvis af numre i offline-mode, for ikke at være afhængig af netadgang, når der skal lyttes til musik. Hvis man udskifter sin telefon, er det besværligt og tidkrævende at genoprette musikbiblioteket. En ny, automatisk funktion husker din offline-historik og gør det muligt, at genoprette denne på den nye telefon.

 

Desuden er det nu muligt at lagre offline-musikken på SD-kort. Således kan man nu lagre endnu mere musik end man hidtil har kunnet på grund af begrænsninger i telefonens hukommelse”.

En anden ny funktion er genresider, hvor lokale redaktører anbefaler albums, samge, og artister.

Wimp`s danske redaktør, Jonas Kleinschmidt, siger om de nye genresider:

“Vi tror, at de nye genresider vil blive populære, da det er let at blade gennem dem og opdage ny musik målrettet brugerens præferencer”.

Wimp kan hentes gratis via Google Play, og du kan via Wimp`s hjemmeside oprette en konto og få 30 dage gratis.

Wimp-streaming-musik-Androi 

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email