Google Play er blevet famile og børnevenligt

thumb google-play

Google har gjort Google Play mere børnevenligt.

Google har for nogle dage siden gjort Google Play mere børnevenligt, hvilket vil glæde børnefamilier som min egen.

Vi berettede for noget tid tilbage at Google havde started et projekt kaldet Designet for families, hvor fokus ville være at få Google Play til at blive mere familevenligt.

Dette er sket nu, og du kan med det samme hoppe en tur over på Google Play og tjekke det ud hvis du sidder ved en PC. Google har i skrivende stund ikke opdateret deres Google Play app til at indeholde de nye muligheder, der indebærer at der nu kan findes spil og apps til f.eks børn under 5 år, børn imellem 6 og 8 år, samt til børn fra 9 år og op efter.

 – Hvordan børnesikrer jeg Google Chrome browseren?

For at finde de nye familevenlige kategorier skal du klikke på “kategorier” og et nyt punkt der hedder “familie” er nu dukket op.

Er du logget ind på din Google konto kan du installere apps og spil fra browseren på din PC og direkte til din smartphone, så selvom at Google Play på mobilen endnu ikke har fået de nye funktioner kan du altså sagtens hente og installere børnevenlige spil og apps via din PC uden problemer.

 – Hvordan får jeg Youtube til børn i Danmark?

Du kan tjekke hele den nye familievenlige sektion ud på Google Play ved at trykke her, og du kan med fordel læse en vejledning til forældre her.

NB: Husk altid at lave en kode til betaling hvis andre låner din smartphone.

Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER

Skriv kommentar
account_circle
email