Speedtest – tjek hastigheden på dit internet via mobilen

thumb speedtest

Med en gratis app til Android kan du hurtigt tjekke hastigheden på din internetforbindelse fra mobilen.

Hvis du en gang imellem har tænkt på hvor hurtig en internetforbindelse du egentlig har via din Android smartphone eller tablet, så kan Speedtest applikationen hjælpe dig med at finde ud af det.

Speedtest er en gratis app der har været med i mange år og den kan downloades via Google Play og du kan både tjekke din mobilnetværksforbindelse samt dit WIFI hvis du måtte ønske dette.

Der er mulighed for at se både upload og download-hastighed, samt ping (hvor lang tid det tager at oprette forbindelse til den eksterne vært og for afsenderen at få et svar, også kaldet “Echo anmodning/forespørgsel”).

 – Hvordan holder jeg regnskab med mit dataforbrug?

Under indstillinger kan du bestemme om du vil se resultaterne i Mbps eller kB/s og du har mulighed for at se dine seneste resultater også.

Øverst i artiklen kan i se at jeg via 4G har en download på omkring de 30 Mbps på Telmore´s netværk (TDC). Dette resultat er kun vejledende og tager jeg testen en time senere kan resultatet både være dårlige og bedre.

 – Sådan booster du overgangene på din Android på 2 minutter

Des højere resultat, des hurtigere er din forbindelse.

Der findes masser af andre apps der kan det samme og mere til, og du kan nemt finde nogen med flere funktioner hvis du mangler dette.

Herunder viser jeg hurtigt via skærmoptageren på Sony Xperia Z3 hvordan Speedtest virker.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email