Spar data med ny opdatering til Chrome

thumb Google-chrome-opdatering-sp

En ny opdatering til Android browseren Google Chrome, kommer med nye funktioner der både kan spare på vores dataforbrug og hjælpe os med hurtigere at finde det vi leder efter.

En ny opdatering til Android`s default browser (efter Android 4.2.2) Google Chrome er ved at blive udrullet og det er nok især i USA at de bliver glade for opdateringen da derovre i en højere grad kører med stramme data-abonnementer (selvfølgelig ikke alle).

Her i Danmark er det ikke usædvanligt at vi har mange GB data til rådighed hver måned via vores SIM-kort (jeg har selv 10 GB), men til dem der ikke har så stor en data-pakke er dette en meget brugbar opdatering, da Google på deres blog skriver at der kan spares helt op til 50% data via en ny komprimeringsmulighed.

Funktionen finder du under Chrome`s indstillinger og skal slå den til før du kan bruge den.

 – Søg efter billeder i Chrome

En anden ny funktion er muligheden for at smide et bogmærke ud på dit skrivebord/startskærm direkte fra Google Chrome. Det klares hurtigt ved at trykke menuen og du har så punktet næsten helt nederst.

Det betyder selvfølgelig at det er supernemt at tilføje en genvej til AppsAndroid.dk til din startskærm.

Opdateret: Nu er opdateringen landet.

Opdateringen er på vej og du vil snart kunne bruge den nye funktion.  

Har du ikke installeret Chrome på din smartphone kan du hente den via Google Play, og bruger du Chrome på PC kan du synkronisere dine bogmærker og adgangskoder på tværs af dine produkter.

Via Ted1957 i Androidernes forum 

(4) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email