Nu kan du søge efter billeder via Google Chrome

Google Chrome til Android og PC kan opdateres så du nu har mulighed for at søge efter billeder. 

Bruger du ikke Google Chrome kan vi som altid anbefale at du henter (eller opdaterer) den via Google Play til din smartphone og tablet og via dette link til din PC. Når du har Chrome browseren installeret og er logget ind med din Gmail, så kan du vælge at få alt lige fra adgangskoder til bogmærker synkroniseret på tværs af dine enheder.

Google Chrome kræver Android 4.0 og derover for at fungere på et Android produkt, og har erstattet det vi før kaldte Android browseren.

Ihvertfald kan du efter opdateringen søge efter billeder (på PC højreklikker du på musen og på Android longpresser du på billedet), og på de Android produkter der ikke har en fysisk menuknap er der nye muligheder for at swipe.

Samtidig har Google også opdateret layoutet på deres søgemaskine (se herunder) på desktop, så vi nu slipper for den grimme Google-bar øverst oppe men istedet har mulighed for at selv trykke menuen frem.  

Du kan følge enten Morten Høy (mig) eller AppsAndroid på Google +, og husk at ved at bruge Google`s tjenester har 15 GB gratis plads i skyen.

google-dk

(9) kommentarer
 1. opera mobil browser super god efter min mening bedre end dolphin og crome til tab 7 eller 8.9 tommer men smag og behag

    1. Nå der er mere end en Opera 😳 den vil jeg da lige se på i aften. Bruger du Opera både på mobilen og tablet og hvilken hvor?

     1. ja bruger opera clasic både til mobil og til min tab 8.3 samsung og til sidstnævnte er den særdeles god og under indstillinger mange muligheder med denne slette historik lukke ned for denne og forskellig skrift str. efter min mening bedste browser forskellige nyhedssider og apps android mm passer perfekt så man er fri for alt det zoomen fra gang til gang

 2. FREMSKRIDT ?? OG hvorfor skal der nu trykkes endnu flere gange ???
  Nu skal man trykke 3=TRE gange, for at komme til google oversæt, det er et tilbageskridt. Hvorfor er i alverden indeholder “pop up” boksen ikke ALLE ikoner ? Der er jo plads nok på PC skærmen !

 3. Fedt. Jeg har haft chrome hele tiden på min sgs4 men har hele tiden tænkt at samsungs browser var bedre men nu har jeg brugt en halv time på at installere chrome på mobiler og tablet og computer oghele lortet er syncet. super sejt 8) 8)

Skriv kommentar
account_circle
email