Sony Xperia Z`er dør tilfældigt – Sony har kuren

Sony Xperia Z test 3

Flere Sony Xperia Z ejere har oplevet at deres nye phone døde, og det uden at kunne bringe den tilbage til live igen. Sony har løsningen på problemet. 

Ifølge Xperiablog er det sket for ejere at deres Xperia Z pludselig er gået i sort og uden mulighed for at tænde den igen. Det sker tilfældigt og der er ikke noget tydeligt mønster der kan forbinde tilfældene.

 – Se, sådan sælger man en Sony Xperia Z

Sony Mobile siger at det er relateret til lav batteristatus, men det er også sket for ejere af Xperia Z hvor der har været masser af strøm.

Et hard reset har i nogle tilfælde afhjulpet problemet (sluk din telefon helt ned og hold power og volume op inde på samme tid), men det er ikke den rigtige løsning.

 – Sony Xperia Z kan købes i de danske butikker fra i dag

Sony Mobile har fundet en løsning og den vil blive implementeret i den næste update.

Min egen er der ingen problemer med i den retning, og ej heller i den periode hvor vi skrev vores anmeldelse af Sony Xperia Z.

Xperia-Z-Dead-640x199

(14) kommentarer
 1. Har ikke løsningen, men for mig virker det gennem at slå 4g og mobildata fra.
  Hvis både 4g og wifi er tændt går den fuldstændig amok. Nej, jeg sad med en opdateret mobil da det skete. 5.1.1
  Udladninger og opladning, Hard reset, factory reset,rollback to kitkat, intet virker. Meget underligt at dette problem dukkede op 2013 og ikke løst tre år senere.

 2. Og min døde i dag.
  Batteri middel. Seneste software installeret.
  Så nej, Sony har ikke løst problemet.
  Glædelig jul

 3. Hej. Har lige købt en Sony Xperia Z… men har ikke mulighed for at gå på 3g/4g, modtage el sende mms… hvad skal jeg gøre… har cbb som udbyder… hvis det har nogen betydning…

 4. Undskyld jeg har overset din kommentar. Jeg prøvede også via pc companion og efter en halv time var den installeret 🙂

 5. Hej HøY
  Jeg chekked gennem Sony PC Companion 2.1,
  da jeg søgte igennem mobilen medlte den bare at jeg var -up to date-

 6. Så fik jeg min nye update fra sony den 26-3, 😀 jeg haved kun oplavet problemet efter første apps update fra google play men kunne starte mobilen up efter et minnuts tid. 😉

 7. Jeg tror kun at det er en meget lille procentdel det sker for. Det fremgår ikke af den originale kilde men mon ikke at det hører til sjældenhederne? Min kører uden noget som helst vrøvl 🙂

 8. Hejsa. Vi har også lige købt en Sony Xperia Z og er rigtig glade for den. Vi har ikke oplevet at den er gået ud eller andet.

 9. Uhadada, håber da ikke at det sker for mig. Jeg har lige fået den og er ellers svært tilfreds 🙂

Skriv kommentar
account_circle
email