Sony Smartband Talk kan opdateres

thumb sony-smartband-talk

Smartband Talk modtager opdatering.

Er du til tracking af din søv, hvor du har været i løbet af dagen, og hvor mange skridt du har gået osv, så kan det være at du tracker disse ting via Sony Smartband Talk SWR30.

Er dette tilfældet kan du netop nu opdatere dit Smartband Talk, og opdateringen (app version: 4.0.0.56, firmwareversion: 4.0.0.65) bringer flere nye funktioner med sig.

 – Sony Smartband Talk test

F.eks er det nu muligt at aktivere “uden for rækkevidde” via Smartband Talk applikationen på din smartphone, hvilket er en ret fiks funktion hvis du eksempelvis er i byen. Så snart din smartphone kommer uden for Bluetooth rækkevidde vil du nemlig få en besked herom på dit Smartband Talk.

Nye urskiver

I sidste opdatering gav Sony os for første gang mulighed for at vælge imellem flere forskellige urskiver til Smartband Talk, og der er nu blevet tilføjet endnu flere urskiver at vælge imellem.

Du kan selv bestemme hvad urskiven skal indeholde, og du har mulighed for både at få vist dato og vejr direkte på dit håndled via Smartband Talk hvis du ønsker dette.

Benytter du urskiver der indeholder vejroplysninger er søgningen efter den rigtige placering blevet forbedret.

Du kan opdatere både firmware på Smartband Talk, samt applikationen på din smartphone via Google Play.

For at opdatere skal der være forbindelse via Bluetooth imellem Smartband Talk SWR30 og din mobil. 

 – Sony Smartwatch 3 test

Herunder kan du, i den første video, se hvordan du bruger Smartband Talk, og den sidste video viser nogle af de stemmekommandoer der er tilgængelige.

Oplever du problemer med dit Smartband Talk er du velkommen i vores Android forum.

Hvordan bruger man Smartband Talk?

 Stemmekommandoer på Smartband Talk

Skriv kommentar
account_circle
email