Nu er det snart slut med amerikansk Netflix i Danmark (opdateret)

thumb amerikansk netflix Android

Netflix er igang med at teste blokering af udenlandske brugere der bruger falske IP-adresser.

Netflix er en yderst populær streamingtjeneste og indeholder verdens største udvalg af film og serier der kan tilgåes på mange forskellige platforme og bare herhjemme er Netflix at finde i omkring 30% af vores husstande.

Opdateret: Det viser sig at dette er en and der har kørt i medierne verden over, så Netflix er IKKE ved at lukke af for dette.

Grundet til Netflix´ succes er ikke bare det store katalog af film og serier, men også at der er masser af underholdning til børnene og så virker Netflix mere eller mindre altid, samt er er en stor del af indholdet tilgængeligt i fuld HD og indhold i 4K kommer til lige så stille.

En anden grund, der ihvertfald er grunden til at Netflix er populær i vores husstand, er at man uden problemer og ganske lovligt kan se amerikansk Netflix, hvilket giver et meget større udvalg af film og serier.

Du kan iøvrigt læse vores guide til amerikansk Netflix på Android i Danmark og vores guide til amerikansk Netflix på PC.

Bonus info: Når du læser artikler om at bruge udenlandsk Netflix er det altid det amerikanske Netflix der bliver nævnt, men faktum er at det amerikanske Netflix slet ikke har samme gode aftaler som f.eks det canadiske og det hollandske Netflix, der begge lige så let kan tilgåes via din smartphone eller tablet.

 Amerikansk Netflix via Hola på Android

Slut med amerikansk Netflix i Danmark

Ifølge en del medier har Netflix det sidste stykke tid testet blokering af falske IP-adresser af, hvilket har resulteret i at brugere der gør brug af DNS-tjenester har oplevet at adgangen til Netflix er blevet spærret. 

Grunden til dette er at de store indholdsudbydere som f.eks Sony Pictures, ønsker at kunne kontrollere Netflixbrugernes adgang via deres geografiske placering på grund af de rettighedsaftaler der er blevet indgået.

 – 20 fede serier i fuld HD på Netflix

Dette er netop grunden til at det danske Netflix er en kedelig størrelse i forhold til det canadiske og set fra film-udbydernes side af sagen er dette helt forståeligt.

Set fra Netflix-brugernes side af sagen vil dette dog nok i mange tilfælde gøre at tjenesten mister værdi for dem.


Bliv ven med os på Facebook og få vores tophistorier, samt de bedste tips og tricks direkte på din væg – KLIK HER


Indtil videre kan du dog godt snuppe et par film via det udenlandske Netflix og jeg har endnu ikke oplevet problemer med at adgangen er blevet spærret via “Tunnelbear”.

Der foreligger på nuværende tidspunkt ikke en officiel udmelding fra Netflix om hvornår dette træder i kraft.

(2) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email