Skal LG lave den næste Nexus 10?

Evleaks, manden der har fat i den lange ende når det kommer til at vise produkter før producenterne, skriver på Twitter at LG skal lave den næste Nexus 10 tablet.

Producenterne må efterhånden har fået grå hår i hovedet over @Evleaks, der efterhånden har afsløret så mange produkter at han har stået for en god snes af de artikler der er blevet skrevet her på AppsAndroid.dk.

Nu har han atter været igang og det som altid via hans Twitter-profil. Denne gang er det om en kommende Nexus 10 der denne gang skal produceres af LG, der også har produceret LG Nexus 4 og LG Nexus 5.

 – LG G2 test

Kodenavnet på den kommende Android tablet er LG-V510, og jeg tænker at der er en chance for at den kommer til at minde lidt om LG G pad. Der er ingen info om specs eller hvornår den skulle blive lanceret, men vi kan regne med en tablet med fuld HD opløsning, 2 GB RAM, og ifølge Evleaks 16 GB intern hukommelse.

Ifølge Bluetooth SIG er produktet med dette kodenavn en “LG Mobile Device”, hvilket heller ikke giver os mange informationer.

Via @Evleaks 

(3) kommentarer
Skriv kommentar
account_circle
email